2777
2789
عنوان

ریزش مو 😤😭

192 بازدید | 22 پست

سلام خانما لطفا کسی راهکاری داره برا جلوگیری از ریزش مو؟ موهای من به شدت میریزه شامپویی ماسکی چیزی امتحان کردین جواب داده باشه؟ دیگه دارم کچل میشم لطفا کمکم کنید😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه حنا با تخم مرغ زدم قطع شد.باید اخه ازمایش بدی ببینی علتش چیه ممکنه کم خونی باشخ

چه موقع میزدی و چندبار در هفته؟

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

منم‌همینم هم کرونا گرفته بودم (چون شنیدم کسایی که کرونا میگیرن ممکنه تا مدت ها ریزش موی شدید داشته باشن) و هم اینکه تو شیردهی بودم 

خلاصه که منم در شُرُف کچل شدنم 😞

هر ماسک مو و شامپویی هم بگی استفاده کردم 

چه ماسک تو حموم چه بیرون حموم 

چه روغن درمانی 

چه خوردن زینک و بیوتین و مولتی ویتامین 

هرچی که بگی من انجام دادم 😭😭😭

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

من تا دو ماه پیش خیلی موهام میریخت وقتی توی یوتیوب و نت سرچ کردم .. نوشتهه بود 4 ق ق روغن زیتون + 1 ق ق فلفل قرمز قاطی کن .. یزار 24 ساعت بمونه .. بعد به مدت یه هفته هر روز (روزی نیم ساعت/1 ساعت)بزن به موهات (از صافی رد کن که فلفل هاش به موهات نره)...بعد اینکه یه هفته زدی دیگه نزن تا ماه بعد باز ماه بعد همین یه هفته رو تکرار کن ... من زدم عاااااالی بود .. یعنی اولین باری که زدم روز های اخرش قشنگ حس کردن ریزشش خیلی کم شده ..(روز های اول موقعی که روغن میزم دستام پر مو میشد ولی بعدش قطع شد) هم برای رشد مو خوبه هم قطع ریزشش....حتمااااا امتحان کن