2777
2789
عنوان

تراریخته بیاید

142 بازدید | 20 پست

بچه ما هر روز برنح وبیشتر اوقات مرغ میخوریم ..سبزی ومیوه هم همینطور ..الان گوگل دیدم تراریخته همه چی از روغن بگیرتا همه چی ..الان استرس گرفتم خدایی نکرده مریض نشیم ؟ چه چیزی ارگانیکش خوبه ؟ کجاها دارن ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه چی ارگانیک نمیشه ک. من خودم گوشت و برنجم ارگانیک صددرصده. تخم مرغ محلی و شیر و دوغ و ماستم تا جایی ک پیش بیاد محلی ، کره هم استفاده میکنم ولی خب نمیشه بدون روغن . سویا و ماکارونی هم خیلی کم سوسیس و کالباس و ... هم تقریبا یکی دوبار درسال

ما یه درس داشتیم راجع به تراریخته و.. بود استادمون میگفت اصلا تراریخته چیز بدی نیست اینا دروغه و...

پس سونامی سرطان وبیماری های دیگه ازکجا زیاد شده ..میگن تراریخته خیلی بده همه جا اومده ؟

همه چی ارگانیک نمیشه ک. من خودم گوشت و برنجم ارگانیک صددرصده. تخم مرغ محلی و شیر و دوغ و ماستم تا جا ...

خب ازکجا میشه ارگانیک گیراورد؟ اخه میگن خیلی بده ؟ترسیدم یه جورایی

عشقم چی میگی ما خودمونم تراریخته ایم 

توی این زمونه چه چیز طبیعی وجود داره

می خواستم زندگی کنم   راهم را بستند .      ستایش کردم   گفتند خرافات است .    عاشق شدم   گفتند دروغ است .    گریستم  گفتند بهانه است.   خندیدم   گفتن دیوانه است .  دنیا را نگه دارید   میخواهم پیاده شوم  .     دکتر شریعتی      🍊🍊      شنیدم بوی او    مستانه رفتم سوی او      تا چون غبار کوی او      در کوی جان منزل کند    مولوی 🍊🍊    وقتی ارزش ها عوض شوند   عوضی ها با ارزش می شوند 😏     گاندی. 
الان تو شهرم نوشته ارگانیک برم اونجا .همه چی داره بگیرم ؟

زیاد اطمینانی نیس. من عسل خریدم کلی تعریف کرد. الان بعد یکسال یکمش ک مونده عین قند شده! شکرک و سفت شده افتضاااااح بود. تازه طرف اشنا هم بود نمیتونم پسش بدم یا اعتراض کنم😤