2777
2789
عنوان

کرونا‌گرفتم😔

127 بازدید | 12 پست

بچه ها تو اوج بی حالی ‌خستگیم اشتها ندارم

چقدر طول میکشه عادی بشم ؟ 

اینم بگم دوساله هیچ جا نرفتیم بابام برای یه کاری مجبور شد بره کرج منم ازش گرفتم😔

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب هویج زیاد بخور من هفته اول اینجوری بودم الان هفته دومم . میتونم غذا بخورم . موز هم بخور 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

اصلا نمی‌دونم چقدر طول میکشه امروز اومدن تو خونه ازم تست کامل گرفتن

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

عزیزم داروی گیاهی مدبر کرونای غدیر رو بگیرین مصرف کنین حتما خوب میشن از پیج استاد طالقانی دستورش بگیرین خودتون درست کنین گیاهیه دوسه روزه علائم میره وللی تا 7 روز باید حتما خورده شه 

اب هویج زیاد بخور من هفته اول اینجوری بودم الان هفته دومم . میتونم غذا بخورم . موز هم بخور 

وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادن

ولی خیلی خستم خیلی کوفته م 

بابامو یه اتاق دیگه قرنطینه کردیم اصلا نمیبینمش

منم یه اتاق دیگه

وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادن ولی ...

اب سیب تب رو میبره بالا اگه تب داری ضرر داره  . همون اب هویج خوبه . چای بابونه . تخمی شربتی اگه دارین بگو دم کنن برات خیلی خوبه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

یکسال و نیم تموم من سیستم ایمنی بدنمو تقویت میکردم 

هر روز قرص مولتی ویتامین 

هر هفته قرص d 

اه واقعا خستم 

اصلا نمی‌دونم امروز روز چندم حساب میشع

وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادن ولی ...

حالا من اول شوهرم مثبت شد قرنطینش کردیم بعد سه روزم منم مثبت شدم یه دختر ۱۲ ساله دارم گفتن اونم مثبت تلقیش کنید 

اب سیب تب رو میبره بالا اگه تب داری ضرر داره  . همون اب هویج خوبه . چای بابونه . تخمی شربتی اگه ...

فداتشم مرسی گفتی. یادم باشه بهشون بگم 

حالا من اول شوهرم مثبت شد قرنطینش کردیم بعد سه روزم منم مثبت شدم یه دختر ۱۲ ساله دارم گفتن اونم مثبت ...

اخه من بابارو قرنطینه کردم فرداش خودم حالم بد شد بعد گفتن بابا از روی سی تی ریه حتما ۵ روزی درگیره و مشکلی نیس

ولی خودمو نمی‌دونم