hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 عنوان کروناگرفتم😔 127 بازدید | 12 پست بچه ها تو اوج بی حالی خستگیم اشتها ندارمچقدر طول میکشه عادی بشم ؟ اینم بگم دوساله هیچ جا نرفتیم بابام برای یه کاری مجبور شد بره کرج منم ازش گرفتم😔 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍 1400/01/26 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s123sa عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 11498 اب هویج زیاد بخور من هفته اول اینجوری بودم الان هفته دومم . میتونم غذا بخورم . موز هم بخور لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم. حرفی داشتی اینجا بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 اصلا نمیدونم چقدر طول میکشه امروز اومدن تو خونه ازم تست کامل گرفتن 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
آلوچه22 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 295 عزیزم داروی گیاهی مدبر کرونای غدیر رو بگیرین مصرف کنین حتما خوب میشن از پیج استاد طالقانی دستورش بگیرین خودتون درست کنین گیاهیه دوسه روزه علائم میره وللی تا 7 روز باید حتما خورده شه
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 اب هویج زیاد بخور من هفته اول اینجوری بودم الان هفته دومم . میتونم غذا بخورم . موز هم بخور وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادنولی خیلی خستم خیلی کوفته م بابامو یه اتاق دیگه قرنطینه کردیم اصلا نمیبینمشمنم یه اتاق دیگه 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
s123sa عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 11498 وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادن ولی ... اب سیب تب رو میبره بالا اگه تب داری ضرر داره . همون اب هویج خوبه . چای بابونه . تخمی شربتی اگه دارین بگو دم کنن برات خیلی خوبه لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم. حرفی داشتی اینجا بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 یکسال و نیم تموم من سیستم ایمنی بدنمو تقویت میکردم هر روز قرص مولتی ویتامین هر هفته قرص d اه واقعا خستم اصلا نمیدونم امروز روز چندم حساب میشع 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
قاقالیلی عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 319 وای از دست خواهر و برادرم ینی بمیرم واسشون هر یک ساعت یبار با آب هویج و آب سیب بالا سرم ایستادن ولی ... حالا من اول شوهرم مثبت شد قرنطینش کردیم بعد سه روزم منم مثبت شدم یه دختر ۱۲ ساله دارم گفتن اونم مثبت تلقیش کنید
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 اب سیب تب رو میبره بالا اگه تب داری ضرر داره . همون اب هویج خوبه . چای بابونه . تخمی شربتی اگه ... فداتشم مرسی گفتی. یادم باشه بهشون بگم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 حالا من اول شوهرم مثبت شد قرنطینش کردیم بعد سه روزم منم مثبت شدم یه دختر ۱۲ ساله دارم گفتن اونم مثبت ... اخه من بابارو قرنطینه کردم فرداش خودم حالم بد شد بعد گفتن بابا از روی سی تی ریه حتما ۵ روزی درگیره و مشکلی نیسولی خودمو نمیدونم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍