سلام دوستان من ۲۶ سالمه،تاالان همه جور درمانی زیرنظرپزشکم برای صورتم انجام دادم اما بعد دوسه ماه بازجوشام برگشتن،اینم بگم ک من تو کل سال اکثرروزاش خوبم یهو میبینی جوشای وحشتناکی میزنم..رژیمم رعایت میکنم...پوستمم سفیده بدجوررومخمه...بهم بگین چی استفاده کنم ک قطعی خوب شم کلافم دیگ
امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تغذیتو رعایت میکنی و مشکل هورمونی و تخمدانم نداری
روتین مراقبت پوستی روزانه داشته باش شامل ژل شستشو تونر ابرسان ضد افتاب (اگه جوش داری ضد جوش) و ماسک و اسکراب هفتگی ...پاکسازی ماهیانه ... اینجوری پوستت کنترل میشه
این ماسک لایه بردار هست دوقاشق غذا خوری شکر وبا یه قاشق غذا خوری روغن نارگیل مخلوط میکنی مقداریشو میزاری رو پوستت ماساژ میدی ۵ دفیقه میمونه بعد با آب ولرم میشوری بقیه که میمونه رو میت نی تا چند روز استفاده کنی نریز بیرون