2777
2789
عنوان

کاربریم ترکید😭

159 بازدید | 24 پست

ب بچه ها گفتم یه پستامو گزارش بکنن تا گزارش خورد تعلیق شد اکانتم کلن :( این همه دیدم همه میخان تایپکشو گزارش کنیم حالا ما ک اینکارو کردیم شوت شدیم 

تسلیت 😐😂

برو بگو به نینی یار برگردونه

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درخواست بده برت میگردونن

بگو که در جریان نبودی نباید درخواست بدی گزارش بزنن

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

پس چرا من هر وقت تعلیق میشم حتی با یه شماره دیگه هم نمیتونم عضو شم؟🤔

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نی نی یارا چرا نیستن

میشه یکی پست کنه که منو تعلیق کنن؟

حالم بده

5 ساعته منتظرم 

هر چی تگ میکنم کسی نمیاد بترکونم

لایکم نکن لایکم نکن لایکم نکن . ممنون .    تو آغوشم چشماتو ببند تا ستاره‌های آرزو رو تو موهات بچینم و در گوشت از قصه خیالی دنیای آدمایی بگم که به آینده امید داشتن.   در بدترین شرایط روحی هم که باشم و حالم را بپرسید سرم را بالا میگیرم و با لبخند به شما خواهم گفت امروز  خیلی خوبم.حال بد من،مال خودِ من است
مرسی عزیزم

از قسمت تماس با ما درخواست بده برت گردونن

لایکم نکن لایکم نکن لایکم نکن . ممنون .    تو آغوشم چشماتو ببند تا ستاره‌های آرزو رو تو موهات بچینم و در گوشت از قصه خیالی دنیای آدمایی بگم که به آینده امید داشتن.   در بدترین شرایط روحی هم که باشم و حالم را بپرسید سرم را بالا میگیرم و با لبخند به شما خواهم گفت امروز  خیلی خوبم.حال بد من،مال خودِ من است