2821
2789
عنوان

ویار حاملگی

67 بازدید | 13 پست

سلام خانما من تا ۳ ماه ویار بد داشتم و از یه سری غذاها حالم بهم میخورد

الانم چهار ماهم تهوعم ۱۰ الی ۲۰ درصد مونده 

ولی غذاهایی که بدم میومد. الان دیگه حالمو بد نمیکنه یکدفه اینجوری شدم و شکمم درد میکنه سمت راستم 

نگرانم نکنه سقط فراموش شده باشه یا بند ناف پیچیده یا نمیدونم هر چیز خطرناک دیگه ای.‌ چون ویارم ندارم به غذا 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

عزیزم هیچ ربطی نداره این فکرارم نکن همه دکترا میگن ویار برای ۳ماه اوله بعد کم کم از بین میره الکی به خودت استرس نده

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بند ناف از چند هفته دور بچه میپیچه?😳

بند نافم من شندیم ماه اخر ممکنه بپیچه اونم شاید بازم مطمئن نیستم 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
عزیزم هیچ ربطی نداره این فکرارم نکن همه دکترا میگن ویار برای ۳ماه اوله بعد کم کم از بین میره الکی به ...

پس این درده مال چیه از ظهر دارم😪

نمیدونم میگن از ۴ 😭

وا نگو من اصلا مراعات نمیکنم😪 یعنی باید از این به بعد اروم اروم بلند شیم یا دراز بکشیم یا پهلو به پهلو بشیم?

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
وا نگو من اصلا مراعات نمیکنم😪 یعنی باید از این به بعد اروم اروم بلند شیم یا دراز بکشیم یا پهلو به پ ...

اره😭سخته من عادت ندارم

الان تو تاپیک پرسیدم گفتن ۴

پس این درده مال چیه از ظهر دارم😪

اونو با دکتر صحبت کن من واقعا نمیدونم ولی میدونم به غذا ربطی نداره چون ویار مال ۳ماه اوله

نگران نباش معمولا اینطوریه که یک یا دوماه ویار داری بعدش از بین میره به خاطر دلت هم استراحت کن دراز ...

🙏💕 لطفا برام دعا کنید 

اگه خدایناکرده چیزی بشه من دیگه توان حاملگی ندارم چون خیلی عذاب کشیدم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز