2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

343 بازدید | 39 پست

تو تاپیک یه خانومی، که گفت با خواهرشوهرم با فاصله ده روز زایمان کردیم خیلی بین بچه ی من و بقیه فرق میذاره و بچه ی منو دوست نداده و میگه سبزه.. این خانم که ادعا داره زبونم نداره واسه جواب دادن این چیزا رو نوشت، و با اینکه از امضای من لابد متوجه شده کا بچه ی من یا سقط شده یا باید سقط بشه ( تو مرحله ی سقطم ) اینطور جواب میده، لطفا" لطفا" اگه حرف زدن بلد نیستم حرف نزنیم به همین راحتی ✋

الان میذارم اسکرین ها رو 

آینده حتما" زیباست.🥰

خب

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چه چیزایی ادم میبینه اخه اصلا سن بچه دار شدن ادم به بقیه چه ربطی داره و بعد چرا این مدلی حرف میزنه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

به نی نی یار بگو عزیزم توهین کردن به کاربرها توسط هر کسی باشه درست نیست ایشونم نباید با این ادبیات با شما صحبت میکرد

ای بابا چه چیزایی ادم میبینه اخه اصلا سن بچه دار شدن ادم به بقیه چه ربطی داره و بعد چرا این مدلی حرف ...

انگار به ایشون ربط داره که میگه ادم خجالت میکشه تو چهل سالگی بچه ی اولش رو دنیا بیاره 😐

ولی از اینکه هر حرفی رو به زبون بیاره خجالت نمیکشه از شکستن دل کسی که تازه بچه شو از دست داده خجالت نمیکشه و ... 

آینده حتما" زیباست.🥰
به نی نی یار بگو عزیزم توهین کردن به کاربرها توسط هر کسی باشه درست نیست ایشونم نباید با این ادبیات ب ...

کدوم نی نی یار رو تگ کنم؟ میان؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
انگار به ایشون ربط داره که میگه ادم خجالت میکشه تو چهل سالگی بچه ی اولش رو دنیا بیاره 😐 ولی از این ...

به دل نگیر عزیز رفتار ایشون نشانه شخصیت خودش بوده خاله من تو 39 سالگی بچه اول خودش اورد البته دیگه کلا قید بچه را زد ولی واقعا این رفتار ما ایرانی جماعت خیلی بده شاید اصلا یکی دوست نداشته باشه تا چند سال بچه بیاره یا ازدواج کنه یا ................راستی عزیز دلم من خودم دو بار قبل پسرم باردار شدم و هر دو بار ناموفق بودن نگران نباش به زودی دلت شاد بشه انشاالله گلم 

کدوم نی نی یار رو تگ کنم؟ میان؟ 

نی نی یار 5 یا نی نی یار شب خود این عزیزان گفتن کلا توهین به کاربران در سایت درست نیست یادمه تو یکی از تاپیک هاشون 

قشنگیش به همون بود که اول گفت زبون ندارم‌ بعد یهو چهارمتر زبون رو کرد😂😂

اره خخخخخخخخخخخخخخ 

خوب الان چرا به خودت گرفتی ول کن بابا اونم گفت نه این که بد باشه ... ولی وقتی پرو بازی در میاره تو ه ...

ولی کلا نی نی یارها گفتن نباید به هم توهین بکنید تو سایت عزیز دلم رفتار اون کاربر زیاد جالب نبوده 

خوب الان چرا به خودت گرفتی ول کن بابا اونم گفت نه این که بد باشه ... ولی وقتی پرو بازی در میاره تو ه ...

عزیزم به خودم نگرفتم اول، گفتم این طرز تفکر واقعا" خجالت اورتره. اگه یه نفر بیشعوره کاری میکنه کت تو شخصیت خودشه لزومی نداره منم همونطور جوابشو بدم. این شعور منو نمیرسونه. ما رو در یه سطح قرار میده. 

بعدم ایشون اول گفت بکوب تو سرشو فلان بعد گفت ادم واقعا" خجالت میکشه تو ۴۰ سالگی بچه ی اولش رو به دنیا بیاره. چرا خجالت میکشه؟ چرا باید از همچین چیزی ادم خجالت بکشه؟ من اینو پرسیدم‌. 

آینده حتما" زیباست.🥰
ولی کلا نی نی یارها گفتن نباید به هم توهین بکنید تو سایت عزیز دلم رفتار اون کاربر زیاد جالب نبوده&nb ...

نه بابا کلا ادم بی ادب تو این سایت خیلی زیاده منم با اون که باردارم اوایل انقدر دلم میشکست انقدر به خودم و اسم بچه ای که انتخاب کردم و غیره توهین کردن که نگو ولی بی خیال شدم . اسی هم بی دلیل ناراحت شده خدایی ولی خوب کار اون کاربر دررست نبوده ابدا من نمیتونم تگ کنم ولی فک کنم الان نی نی یار شب سریع رسیدگی میکنه

هییییییس دلکم سکوت کن