2777
2789
عنوان

چهره مرد ..

177 بازدید | 10 پست

سلام چرا وقتی از خدا یه چیزو میخوای دقیقا برعکسش رو میده ؟؟ من همیشه در نظرم و اولین معیارم زیبایی بود . و بعد اخلاق . از نظر من مرد زیبا چشم ابرومشکی . چارشونه و .. 

قدبلند .خواستگارم که قرارمون جدیه . یه فرد با چهره معمولی و خودم ۱۶۷قدمه ایشون چندسانتی ازم بلندتره . در نگاه اول به دلم ننشست . و حسی نداشتم . بدمم اومد ..

اما وقتی گفتن کارگاه مبل داره و .. درامدش خوبه بدمم نیومد . 

اما میترسم چهره ش هیچوقت ب دلم نشینه .

خودمم زیبایی نسبی رو دارم . 

چکارکنم چهره مرد مهمه واقعا؟

میترسم فردا رفیقام بگن شوهرت قیافش فلان .. 

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

🙁

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد اول اینکه حرف دیگران و نظراتشون نباید برات اهمیت داشته باشه مورد دوم هم اینکه اگر دیدی اصلا به دلت نمیشینه رد کن چون تمام طول زندگی حسرت اینو میخوری که همسرت چهرش مورد پسندت نیست

ببخشید رک میگم ولی خواهشا جواب رد بده نه خودت رو اسیر کن نه اون بنده خدا رو چون به خاطر شغلش وسوسه شدی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
منم مثل تو بودم قیافع دیگه واسم مهم نیس الان تازه حس میکنم خیلیم جذابه چون اخلاقش فوق العاده س

عادی شد ینی 

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

ببین تا وقتی که طرف تمام و کمال به دلت نشینه و همیشه با خودت بگی چرا اینجوری نیست چرا اونجوری نیست ازدواج نکن اون آقاروهم ردش کن چون آینده ای نداره بخدا راست میگم

دخترخالم سر همین موضوع جداشد تو نامزدی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩