2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته از مادر شوهرم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 9694 بازدید | 56 پست
وللش مهم نیست خدا بالا نشسته میبینه خدا ازشون‌نگذره

منم خیلی ناراحت شدم مفتم خدا ازشون نگذره واگذار کردم ب خدا الان ماه ب ماه نمیرم ریختشون رو ببینم..لیاقت ندارن. از خدا خواستم بهم ی بچه بده انقدر دوست داستنی باشه چششون دراد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا سبزه بودن دخترتو تو سرت میزنن توهم چهل ساله بودن دخترشونو بزن تو سرشون.منم مثل توهم هیچ وقت نمیتونم جواب دندون شکنی بدم بلدم ها زبونشو ندارم.وگرنه ادم خجالت میکشه تو سن چهل سالگی بچه اولشو دنیا بیاره نه اینکه بگم گناهیه یا عیبه و ایراده ولی زبون درازی نداره همین 

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
اونا سبزه بودن دخترتو تو سرت میزنن توهم چهل ساله بودن دخترشونو بزن تو سرشون.منم مثل توهم هیچ وقت نمی ...

چرا خجالت داره؟ من ۳۷ سالمه بچه ی اولمو میخوام به دنیا بیارم‌ نازایی هم نداشتم. خودم نخواستم. چرا باید خجالت بکشم؟ این چه طرز فکریه؟ به کسی چه ربطی داره؟ نمیگم کار اونا درسته نادرست صد در صد. ولی حرف شما از کار اونا هم بدتره.هر کس به خودش مربوطه کی بچه دار میشه کی بچه دار نمیشه به هیچ احدی مربوط نیست خجالت کشیدن هم نداره. شما از این طرز تفکر خجالت بکش 

آینده حتما" زیباست.🥰
چرا خجالت داره؟ من ۳۷ سالمه بچه ی اولمو میخوام به دنیا بیارم‌ نازایی هم نداشتم. خودم نخواستم. چرا با ...

گم شو بابا منظور آدمو نمیتونی درک کنی حرص نخور شیرت خشک میشه

گم شو بابا منظور آدمو نمیتونی درک کنی حرص نخور شیرت خشک میشه

شیرم خشک شه بهتر از اینه که شعورم خشک شه. از کامنت اولت شعورت معلوم بود. لازم نبود دوباره به نمایش بذاری 

آینده حتما" زیباست.🥰
شیرم خشک شه بهتر از اینه که شعورم خشک شه. از کامنت اولت شعورت معلوم بود. لازم نبود دوباره به نمایش ب ...

ای جاان عزیزم حرص نخور اصلا واست خوب نیس چرا تو حاملگی اعصاب خودتو خورد میکنی خخخخخ

ای جاان عزیزم حرص نخور اصلا واست خوب نیس چرا تو حاملگی اعصاب خودتو خورد میکنی خخخخخ

خیلی بیشعوری فقط همین.  خدا امثال تو رو از من و خونواده ام دور نگه داره الهی امین 

آینده حتما" زیباست.🥰