2777
2789
عنوان

سلام

244 بازدید | 25 پست

دیروز یه تاپیک بود راجب مرگ!

من اون تاپیک صبح خوندم صبح یعنی نزدیک طلوع آفتاب بود.

روز اول ماه رمضان بود از خدا خواستم یه جوری من به خودش نزدیک تر کنه!

اون تاپیک خوندم خیلی یکه خوردم!

گفتم نمی ارزه به خاطر دنیا پا بزارم رو انسانیت

امروز جوجم مرد!تو بغل خودم ..درسته حیوون بود 

دیدم خیلی بی قراره همش داشت از یه چیزی فرار می کرد جیغ می زد دست و پا می زد...

خودش به در و دیوار می کوبید.

بغلش کردم آروم شد نفس نفس می زد صداش می زدم چشماش باز می کرد نگام می کرد باز می بست تو مشتم اروم گرفته بود ضعیف جیک جیک می کرد

فکرد کردم اروم شده گذاشتمش سرجاش رفتم برگشتم دیدم مرده چپه شده بود دهنش باز مونده بود...

مرگ برای این حیوون بی گناه زبون بسته انقد سخت بود

وای به حال من....

تنها حسرتم اینه کاش تو بغلم نگهش می داشتم هر چند اون رفت پیش خدا!

بدی نکنیم...

قدر هم بدونیم 

فردا شاید من رفتم ...

ولی می ترسم چون ادم خوبی نبودم و نیستم

کاش قدر لحظه هام می دونستم

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی خروس داشتم 

وقتی مرد دپ شدم 

حتی تشیع جنازشم کردیم و هفتمش هلو دادع بودم:)

بعد اون از حیوون خونگی متنفر شدم 

و در اخر ی هاپو گرفتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم ی خروس داشتم  وقتی مرد دپ شدم  حتی تشیع جنازشم کردیم و هفتمش هلو دادع بودم:) بعد او ...

منم دیگه دلم نمی خواد حیوون نگه دارم

حیوونی چقد اذیت شده تا جون بده  خدایا ........😢

اره امیدوارم ادم مرگ هیچ کدوم از عزیزاش نبینه حتی غریبه رو حتی دشمنش چون برا ادم حتما سخت تره نمی دونم والا خدا می دونه

😥😥😥خدا برامون آسون بگیره الهی

آمین خداکنه مثل خلیفه ی خدا رو زمین زندگی کنیم تا راحت بمیریم

نه مثل حیوون زندگی کنیم و عذاب بکشیم موقع مرگ

الهی😭

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

درست میگی عزیز  من همیشه از خدا میخوام با لبخند از دنیا برم 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

درست میگی عزیز  من همیشه از خدا میخوام با لبخند از دنیا برم

ان شاالله آروم و راحت و سبکککک مثل باد خنک مثل حرکت ابرا ....