2777
2789
عنوان

سحري چي بپزم

408 بازدید | 22 پست

به نظرتون تا بچم خوابه بگين برم درست كنم 

شامي 

قرمه و مرغ تازه خورديم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من میخوام سبزی پلو با ماهی درست کنم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من افطار عدسی گذاشتم با پنیر سبزی

سحری هم خورش کرفس

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشمزه باشه و ترجيحا اسون😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
برا سحر معمولا غذای برنجی خوبه  افطار نونی

افطار كه حاضري ميخورم واسه سحر برنجي بزارم كه فردا نهار شوهرمم باشه

ناهار تموم شد شام تموم شد موندیم گیر سحری😐😐😂😂😂

ميتوني نياي عزيز از عنوانم معلوم بود كه جريان چيه

آبگوشت یا عدسی

عدسي ضعف نميكنم؟