2777
2789
عنوان

وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
طبق فرمول قدیم ینی چی؟ 

قبلا میگفتن قدت رو منهای 100 کن میشه وزن ایده آل 

مثلا مال شما میشه: 170-100= 70

ولی الان میگن یک وزن ایده آل نداریم بجاش یک محدوده ی وزنی ایده آل داریم. مثلا در مورد شما محدوده وزنی ایده آل میشه 60 تا 70

منکه خودم به شکم و پهلوهام نگاه میکنم . توی هر وزنی که شکم و پهلو نداشته باشم و اندامم درست باشه رو میگم وزن ایده آل خودم. مثلا توی وزن 68 تا 72 واقعا اندامم عالیه و احساس خوبی دارم

اره دقیقا خوب نیست زیاد چاقو لاغر  ولی میدونی  من وزن اولیم 90 بود  سه ماه پیش&nbs ...

منم ٩٧ بودم

عالي ميشي به ٧٠ برسوني

منم هدف اولم ٧٠ بعد ٦٨ بعد اگه تونستم ٦٥

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزشم میکنی یا فقط رژیم

ورزش باشگاه ميرفتم يه زماني مرتب اما الان تنبلم تو خونه بگير نگير دارم حالا. از ديروز استارت ورزشمم زدم

بيا تاپيك لاغري بامدادخمار خيلي خوبه گروهيي عاليه من با اين تاپيك از ٩٧ رسيدم ٦٨

ورزش باشگاه ميرفتم يه زماني مرتب اما الان تنبلم تو خونه بگير نگير دارم حالا. از ديروز استارت ورزشمم ...

من با همین لگبامداد خمارم میخونم تاپیکشو همیشخ

اما ب شکل خاموش

ارادم خداروشکر قویه

فقط عجولم 

مردم از بس صبر کردم برسم ب این وزن 

هنوزم باید صبر کنم 

منم تو خونه روزی ی ساعت ورزش میکنم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
من با همین لگبامداد خمارم میخونم تاپیکشو همیشخ اما ب شکل خاموش ارادم خداروشکر قویه فقط عجولم  ...

ميرسي عزيزم انشاءالله اخراش يكم سخته

ميرسي عزيزم انشاءالله اخراش يكم سخته

شما تو ماه رمضون چجوری ورزش میکنید

روزه میگیری؟ 

اگ اره توی طول روز ورزش میکنی؟ 

من میترسم کم نتونم کنم تو ماه رمضون

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید 
شما تو ماه رمضون چجوری ورزش میکنید روزه میگیری؟  اگ اره توی طول روز ورزش میکنی؟  ...

همون كالري شماري عاديمو ميكنم سحري ٥٠٠/٦٠٠ كالري ميخورم افطارم ميخورم جوري كه بيشتر از كالريم نشه 

تو تاپيك بامدادخمار كالري شماري تو ماه رمضون بخون

ورزشم من تنبلم ديروز بعد مدت ها نيم ساعت ورزش كردم 

اما روزه بودني بعده افطار نيم ساعت ٤٠ دقيقه ورزش ميكنم نهايت يك ساعت