2789
چقدر سخت. من واقعا خانواده ام ندارن زیر قرض و وام هستن.خیلی . خدا ب ههمون کمکم کنه .کاش اصلا جه ...

بنظرم تو بعدا با اينا هزارجور مشكل داري امروز جهاز ميبري فردا باز يچي ميگن

تو ريشه رو درست كن

يا محكم باش عين كوه 

يا فكر ديگه بكن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزدلم يكم اعتماد بنفس داشته باش نزار بزنن تو سرت اول زندگيت به خانواده شوهرت بگو شما مگه چه گلي ب ...

میگن رسمه دختر بده.شوهرمم مثل خانوادش شده.قبلا خیلی هوامو داش الانا خیلی بد شده.جدا میشم کم وذدم

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
احتمال زباد جدا بشم ب خود شوهرمم گفتم.اخه همش بحث داریم

اگه‌ نمیتونه تصمیم بگیره و زیر سلطه خانواده اس که خدا کمکت کنه کار سخت میشه اگه نه مرد مستقلیه و میشه بهش تکیه کرد یه‌مدت مراسم عقب بندازین برین مشاوره برای هیچ کاری عجله نکن نه ازدواج نه جدایی با خانواده ها حرف بزنین جهاز چیه بابا بعدا قسطی کنین همه چی ردیف میشه 

کاش خونواده من نداشتن. کاش مادر من اینقدر حریص نبود. کاش اصلا مادر داشتم

چقدر سخت.خدا بهت صبر بده گلم

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
میگن رسمه دختر بده.شوهرمم مثل خانوادش شده.قبلا خیلی هوامو داش الانا خیلی بد شده.جدا میشم کم وذدم

قشنگم يياره تصميم نگير خوب فك كن

بگو رسم چيزيه كه خودتون باب كرديد

حالا مه اينجور شد هرررچي لازمه ببر

مبل ميخواي چكار يا تخت

يا ابميوه گيره

فقط مهما ببر مث يهچال و لباسشويي و يدونه فرش و يكم ظرف

والا بخدا انگار وظيفته

بنظرم تو بعدا با اينا هزارجور مشكل داري امروز جهاز ميبري فردا باز يچي ميگن تو ريشه رو درست كن يا م ...

ب خانواده شوهرمم گفتن.پسرتون مال خودتون.منو اگه واسه جهازم میخاین ببرین پسرتونو.من خانوادمو نمیتونم بکشم ک برام جهاز کنن.خو ندارن چکا کنن

ب خانواده شوهرمم گفتن.پسرتون مال خودتون.منو اگه واسه جهازم میخاین ببرین پسرتونو.من خانوادمو نمیتونم ...

خرج مراسم عروسیو واست کمک جهاز کنن عروسی نگیرین.مگه عروسی جز واجباته

خرج مراسم عروسیو واست کمک جهاز کنن عروسی نگیرین.مگه عروسی جز واجباته

میگم خانوادم نمیتونن جهاز کنن.میگن وظیفشونه.مثل تموم ملت ک خانواده دختر جهاز میکنن.

میگه خو نداشی جواب رد میدادی ب پسرم.

الان 14 سال گذشته. تازه از زیر خط فقر رسیدیم به خط فقر هنوز مستاجریم. ولی خدا را هزاران بار شکر. راض ...

الانم ک اوج گرونیه.واقعا جونا گرفتار شدن .امید ب زندگی صفرشده

خانوادتو ابدا اذيت نكناااا اصلا فشار نيار

ن من وضعشونو میبینم.وام ها خودشون عقب میفته نمیتونن بدن.من چطو بگم برام جهاز کنید