2777
2789
عنوان

سرگیجه

120 بازدید | 10 پست

سلام عزیزانم خسته نباشید عبادتان قبول بچه ها من دو هفته اس سرگیجه دارم خب امروزم موعدمه اما نه دل دردی نه چیزی مثل هر‌ماه نیستم امروز ی سرگیجه ای گرفتم خودم ناامیدم اما ماما میگه سه روز دیگ‌ عقب انداختی برو الان ایقد ترشح دارم هی فکر میکنم پریودی میدونم باید تست بزنم ولی خب واقعا موندم نمیدونم میترسم پریود شم ه به خودم میگم شاید باردار نیستی دل نبند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=185578523]من ۲روزمونده پریودبشم خیلی دلم میخادحامله شم ولی یه دختر۲ساله دارم هنوزشیرمیخوره[/QUOTخب طوری نیس عزیزم هروقت حامله شدی سعی کن از شیر برش داری الان یکی فامیلا ما بچه ۶ ماها داره باردار شده به خاست خودش ما میگیم شیر ب شیر

[QUOTE=185578523]من ۲روزمونده پریودبشم خیلی دلم میخادحامله شم ولی یه دختر۲ساله دارم هنوزشیرمیخوره[/Q ...

اره شوهرم خیلی اصرارداره حامله شم چن روزقبل تست زدم مثبت شدولی امروز منفی زیردلم فقط تیرمیکشه وسرگیجه دارم دعاکن ۲تایی حامله شیم❤

آرامش💚
اره شوهرم خیلی اصرارداره حامله شم چن روزقبل تست زدم مثبت شدولی امروز منفی زیردلم فقط تیرمیکشه وسرگیج ...

منم همین علائم دارم اجی ولی ناامیدم هی حس میکنم میخام پریود شم امروز موعدمه اما نشدم تو دعا کن نشم شما هم شاید امروزت منفی و کاذب بوده انشالله حتنا جفت مون بشیم بازم خوبه تو ی بچه داری حداحفظش کنه

منم سر بارداریم سرگیجه عجیبی داشتم 

با اینکه الان بچه شیر میدم و رذوز نمیگیرم ولی این ماهم سرم گیج میره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …