2777
2789
عنوان

وزن جنین

63 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من باردارم 34هفته و5روزه امروز رفتم سونو گعت وزن بچه 2هفته و3روز عقبه یعنی چه خطری داره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکم بیشتر به تغذیت برس تا ۴ هفته مشکی ایجاد نمی کنه

باشه ممنون

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
منم هفته 34 رفتم پسرم 4 هفته عقب بود وزنش ن مشکلی نیست دختر منم 3 هفته عقب بود

زایمان کردین تاریخ زایمانتون به تاریخ سونو انتی بود

زایمان کردین تاریخ زایمانتون به تاریخ سونو انتی بود

ب تاریخ پریودم دخترم بدنیا اومد ان تی رو یادم نیست

هفته 36 وزنش 1500 بود ک هفته 40 با وزن 2780 بدنیا اومد

ولی این بچم خیلی کم وزن تره و اگ سزارین کنم 2500 هم نمیشه

نور بر تاریکی پیروز است💪

ب تاریخ پریودم دخترم بدنیا اومد ان تی رو یادم نیست هفته 36 وزنش 1500 بود ک هفته 40 با وزن 2780 بدنی ...

انشاءالله وزن میگیره چرا اینبار سزارین میشین

چون طبیعی نمیخوام  همون 2500 بشه کافیه مهم وزن گیری بعد تولده

خیلی ممنون عزیزم جواب دادی