2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله من انجام دادم الان هم خیلی راضیم ولی میکرو به متدد جدید خوب منم بعد ۳ روز حمام رفتم دسته داده روغن مخصوص داد زدم بعد ده روز قشنگ شد ولی کمرنگ میشد ولی واس ترمیم دوم باید حتما بری که دیگه اون قشنک میشه کمرنگ هم نمیشه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
@parva_tt        

😐😐😐😐😐😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
بله من انجام دادم الان هم خیلی راضیم ولی میکرو به متدد جدید خوب منم بعد ۳ روز حمام رفتم دسته داده رو ...

چ روغنی ب من روغن نداد پماد آد پوستی داد گفت شبا قبل خواب بزنن

گفت ترمیم بیای خوب میشههه

الان میتونم روش مداد بکشم؟؟ 

تا چقد ماندگاری داره

الان برا من ۶ ماه شده ولی به من گفتم دوسال بنظرم تا الان خوب پیش رفته و خیلی راحت شدم بابت ابروهام نمیخوام دیگه هی مداد بکشم اما من متدد جدید میکربلیدینگ رفتم اسمش بود نانو برواز

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
😂😂😐

جوجوم😶❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی