2777
2789
عنوان

افطار

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست
مادرشوهرم قرمه سبزی و مرغ گذاشته

خیلیم عالی عزیزم نوش جان قبول باشه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شربت چی پیشنهاد میدید

من میخوام شربت تخم شرتی و خاکشیر قاطی کنم با شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
چقدر خوب  من قبلا شوهرم برنج و خورشت میخورد از سرش انداختم الان فقط نونی میخوره ولی خیلی خوبه ...

اره ماهم برنج و خورشتو گاهی وقتا واسه سحری میخوریم ولی بعدش یکم رامیریم تو خونه ک اذیت نکنه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
خیلیم عالی عزیزم نوش جان قبول باشه

فدات ممنونم به همچنین ❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
امروز سوپ شیر ماکارونی و باقالی پلو هم از روزهای قبل مونده تصمیم گرفتم روزهایی که غذا مونده است سوپ ...

عالیی نوش جانتون قبول باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هردوشودارم چه جوری درست کنم 

ببین هردو‌رو‌که حالا تمیزش کردی بزار تو یکم اب تا پف کنه تو این مدت تو اب شکر درست کن خاکشیر و تخم شربی رو بریز توش بزار یخ یخ بشه خوشمزه تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخم شربتى خاكشير بريز تو بيدمشك إز شكر بهتر ميشه💜

اره میتونی همین کار هم کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کشک بادمجان دلم خواست 

اخخخ منممم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40