2777
2789
مادرشوهرم قرمه سبزی و مرغ گذاشته

خیلیم عالی عزیزم نوش جان قبول باشه

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها شربت چی پیشنهاد میدید

من میخوام شربت تخم شرتی و خاکشیر قاطی کنم با شکر

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
چقدر خوب  من قبلا شوهرم برنج و خورشت میخورد از سرش انداختم الان فقط نونی میخوره ولی خیلی خوبه ...

اره ماهم برنج و خورشتو گاهی وقتا واسه سحری میخوریم ولی بعدش یکم رامیریم تو خونه ک اذیت نکنه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
خیلیم عالی عزیزم نوش جان قبول باشه

فدات ممنونم به همچنین ❤️❤️❤️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
امروز سوپ شیر ماکارونی و باقالی پلو هم از روزهای قبل مونده تصمیم گرفتم روزهایی که غذا مونده است سوپ ...

عالیی نوش جانتون قبول باشه

من هردوشودارم چه جوری درست کنم 

ببین هردو‌رو‌که حالا تمیزش کردی بزار تو یکم اب تا پف کنه تو این مدت تو اب شکر درست کن خاکشیر و تخم شربی رو بریز توش بزار یخ یخ بشه خوشمزه تره

تخم شربتى خاكشير بريز تو بيدمشك إز شكر بهتر ميشه💜

اره میتونی همین کار هم کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز