2777
2789
عنوان

😭😭لکه

149 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من چند ماهی هست ۴ یا۵دوز قبل پریودیم لکه بینی دارم

لکه های قهوه ای 

در طول روز سه چهارقطره

امروز روزه ام صب دیدم باز لکه بینی دارم احکامشو نمیدونم مرجع تقلیدم حضرت اقا هستن 

حکم رو خوندم استحاضه میشه فک کنم ولی بازم مطمعن نیستم از کجا بپرسم کی میتونه راهنماییم کنه😭😭

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بیشتراز ی سکع باشه نیاز ب غسل استحاضه ولی برای روزه نمیدونم شماره احکام شرعی 118بگیر

هی خداااا 

پس باید برا هر نمازم غسل کنم بدبخت شدم همش باید حموم باشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو رو خدا دستت دردنکنه  خیلی اعصابم خورد شده ...نکنه روزه ام رو باطل کنه 😭

سلام

این ۴ و ۵ روز اگر سه روز اول مرتب آلوده هستید و از داخل پاک نیستید جزء حیض هست

اگر نه استحاضه

چه زوری هست این لکه بینی قبل پریودی؟؟

https://www.aftabir.com/articles/view/religion/ahkam/c7_1527322978p1.php/لکه-بینی-در-ماه-رمضان-چه-حک ...

دست گلت دردنکنه 

مال من ۴روز اینا طول میکشه ..فقط مثلا یه قطره خارج میشه و تمام ادامه دار نیس در طول روز ۳قطره اینا شایدم کمتر میشه ...اه خدااا این چی بود سرم اومده 

سلام این ۴ و ۵ روز اگر سه روز اول مرتب آلوده هستید و از داخل پاک نیستید جزء حیض هست اگر نه استحاضه ...

من قبل پریود ۳یا۴روز اینا لکه قهوه ای میبینم ...مداوم نیس مثلا هر بار دسشویی میرم یه قطره میاد یا شایدم نیاد ...خودم میدونم خون نیس لکه قهوه ای هست و ابکی 

فک کنم استحاضه قلیله هستم ولی مجبودم برا اطمینان غسل بزارم برا نمازام

دست گلت دردنکنه  مال من ۴روز اینا طول میکشه ..فقط مثلا یه قطره خارج میشه و تمام ادامه دار نیس ...

خواهش میکنم عزیزم 

اره روزه ات باطل نیست فقط واسه نماز باید غسل کنی حتما 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸