2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه هام ۴ماهشونه 

تنهایی بزرگشون کنی خیلی بهتره مردی ک دست بزن داره آدم نمیشه روز ب روزم هارتر میشه تجربشو دارم ک میگم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

ایشالاااااااااااااااااااا به تیر غیب بیاد مریضه مگه کوره نمیبینه تو بارداری به بابات یا داداشت بگو حداقل جلوش دران برین دادخاست محضری بدین که اگه ی بار دیگ دستش روت بلند شد از هم جدا میشین بهترین راهه

موافقم

نه چی سقط 

خدا نگه دار اوناس و روزیشونو میروسونه 

از جبرئیل پرسیدن کجا خیلی گریه کردی و کجا به قدرت خدا پی بردی 

گفت جان مادری رو میگرفتم که بچش تو بیابون به دنیا اومده بود و تنها بود خیلی گریه کردم  برای بچع که تنهابود در بیابان

جان عالمی رو گرفتم که از نورانیت زیادش میترسیدم نزدیکش شم

خدا گفت این همون بچست که براش گریه کردی من نگه دارش بودم

خدا نگه دار بچه هات هست عزیزم فقط از خدا بخواه 

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

دقیقا شوهر منم سر چیزای کوچیک خیلی کتکم میزنه بعدش میگه جواب نده منم نزنمت 

از وقتی باردار شدم نزده

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
نمیدونم بخدا

اینکه کتک میزنه واقعا رفتار وحشیانه هست و این خودش یه مشکل واقعا بزرگه برای ادامه زندگی. 

ولی خب خودت هم رفتارت خوبه و تمام و کمال؟ تا حالا فکر کردی شاید رفتار تو باعث میشه اون عصبی تر بشه و اون اینکار رو انجام بده. به نظرم تو رفتار خودت هم تجدید نظر کن. شوهرت هم نیاز به مشاور داره. اگه به نتیجه نرسیدین سقط کن اونوقت

نه چی سقط  خدا نگه دار اوناس و روزیشونو میروسونه  از جبرئیل پرسیدن کجا خیلی گریه کردی و ...

ببخشیدا ولی این حرفا مزخرفه،من الان ۳۰سالمه هیچوقت نشد اونجوری که می‌خوام زندگی کنم هیچ چیز خاصی هم نه ها فقط یه زندگی معمولی ،همش حسرت به دل موندم،بنظرم کسیکه می‌دونه مشکل داره نباید بذاره بچه دار بشه اگه شد باید سقط کنه آدم که بخاطر بی فکری و خودخواهی خودش یه بچه رو نمیاره تو این دنیای کثیف و بعد شریک غماش بشه،اگه یه زندگی نرمال بود اره ولی نه سگ جونی

بگو میخواستی جواب ندم زن لال میگرفتی میدونستی که من سالممو وزبون دارم/منم مشکل تو رو داشتم اسی همسرم زود عصبانی میشد حتی خونه بابام رفتمو وبه دادگاهم کشید کارمون ولی برگشتیم سر زندگیمون الان خداروشکر غلقش دستمه اول اینکه وقتی عصبانی میشه بد ترش نکن بله بگو آرومش کن بعد چند ساعت وقت مناسب حرفتو بگو 100درصد حرف تو به کرسی میشینه/سیاست حفظ کن حتی پیش شوهرت /گاهی وقتا تسلیم شو در موارد مناسب