2777
2789
عنوان

اگ همش رمان میخونی ببین😍😂

337 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من ی رمان خون حرفه ایم ینی تمام وقتمو دارم رمان میخونم😑😂 ی رمانی تازگی خوندم گفتم بهتون معرفی کنم😍 این رمان هم واقعا جالبه راجب دختریه ک معتاده و فراریه بعد با پسری اشنا میشه ک مجبور میشن با هم مواد بفروشن

Thread 'رمان لبخندی برای خنده | fatima کاربر انجمن کافه نویسندگان' https://forum.cafewriters.xyz/threads/رمان-لبخندی-برای-خنده-fatima-کاربر-انجمن-کافه-نویسندگان.3001/

مال سال98تا الانا رمانی هست؟

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه وقت رمان میخونی ک چی بجاچ بروقرآن ختم کن واس آخرتت یچیزی داشته باشی

وا دوست داره رمان بخونه به زور نمیتونیم بگیم قرآن بخون که

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
وا دوست داره رمان بخونه به زور نمیتونیم بگیم قرآن بخون که

گل گفتی. همین جملات خیلیارو دین زده کرده... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چ ژانری میخوای؟ رمان فریاد های درگلو مانده هم قشنگه

فرق نداره

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

خب دوس داره میخونه 

گل گفتی. همین جملات خیلیارو دین زده کرده... 

آره به خدا 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

دوست داره،، چرا ما ایرانیا به خودمون اجازه میدیم تو همه چک ی دخالت کنیم،، تو برو قرانت رو بخون، بذار اینم کتابشو بخونه

فریاد های در گلو مانده خیلی قشنگه😍  لبخندی برای خنده تخدیر های ثانیه ای

منم به تازگی بلندی های بادگیر رو خوندم،، خیلی جذابه

الانم دارم مردی به نام اوه میخونم،، البته هنوز خیلی جذبم نکرده