2777
2789

عزیز دلم اصلا ریسک نکن و برو متخصص برات نامه ختم بارداری بنویسه. من خودم سه تا زایمان داشتم هر سه هم 40 هفته و چهار روز بالاجبار چون دردی نداشتم بستری شدم و با امپول فشار زایمان کردم تنها شانسی که اوردم و خدا هم خودش رحم کرد اینکه برای هر سه مامای خصوصی گرفتم اگه اون نبود برای دوتا دومی صددرصد سزارین میشدم. هر سه رو هم 3 ساعته زایمان کردم ماما خصوصی واقعا نعمته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هرچی پیاده رویی هم رفتم فایده نداشت درد کشیدم وآخرم عمل شدم ولی شما دوش آبگرم بگیر حرکات ورزشی قبل از زایمان انجام بدین و پیاده رویی کنید انشالله که بسلامتی بچت وبغل بگیری 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

منم پیاده روی زیاد کردم ولی فایده نداشت.

من برای پسر دومم چهل هفته توی شیفت مامای خصوصیم خودم رفتم بستری شدم وقتی دنیا اومد ماما گفت اگه تا فردا صبر میکردی بچه مدفوع میکرد و میمرد توی شکمت!!!!!

برای سومی هم چهل هفته و چند روز دیدم هیچ خبری نیست نه دردی نه چیزی توی شیفتش باز بستری شدم دنیا اومد گفت تا دو روز دیگه نمیومدی میمرد چون مکونیومی رقیق بود .

بنظرم برو عزیزم ماما خصوصی بگیر بگو خودش بستریت کنه و از اول تا لحظه ترخیص زایشگاه کنارت باشه.

مامای خصوصی چند می گیره؟

عزیزم بسته به شهر و انصاف خود ماما داره . من یه ماما رفتم گفتم 2100 میگیرم بیمارستان بیام.

مامای خودم که باور کن به زور پول کارتش ریختم هی قسم میخورد جعبه شیرینی که اوردی کافیه .

من بهش یک میلیون دادم 11 ماه قبل

مامای خصوصی چند می گیره؟

باید ببینی کی دلسوزه و کارش هم خوبه گلم.مثلا همین ماما خصوصی خودم قدیمیه که الان چهارماهه بازنشسته شد!!!!

مسئول شیفته یعنی اصلا زایمان نممیگیره ولی چون من مریض خصوصیش بودم و بقول خودش منو دوست داشت زایمانمو خصوصی گرفت.