2777
2789
عنوان

صبح ک میشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست
خودم و نمیخوام گول بزنم آبجی... نگاه جامعه ب زن مطلقه.... آرزوهایی ک رفت.... میدونم این منم تو حس ...

اینا همش افکار صد سال پیشه نمیتونی دهن مردمو ببندی میتونی؟!بعدشم اونا ی چیزی میخوان برا حرف زدن چیکار داری ب بقیه؟! بدرک ک حرف مبزنن پشت سرت!!!

ارزوهاتو بساز نگو رفت

خلایق هر چ لایق بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه!!!

اگ این حرفای من خود گول زنیه دیگ ریپ نمیزنم !!!موفق باشی😑😑😑😑😑

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
اینا همش افکار صد سال پیشه نمیتونی دهن مردمو ببندی میتونی؟!بعدشم اونا ی چیزی میخوان برا حرف زدن چیکا ...

خیلی ممنونم از دلگرم‌یتون خواهر....نمیونید الان تو چه حالیم ...نمیدونم قراره چه اتفافایی بیفته....با وجود اینکه مهریه رو مجبورم کرد ببخشم و حق طلاق و گرفتم رفته کلی آشنا پیدا کرده....از قاضی و وکیل و....ک تمکین بگیره و بگه طلاق نمیدم چرا ..چون من رفتم درخواست مطالبه وجه کردم ک ماهیانه ب حساب این آقا مدل ب عنوان پس انداز می‌ریختم و پس بگیرم...حتی پولای خودم و نمیخاد بده...طلاهامو  برداشته...مادرش هم گفت دست منه...ولی به قرآن قسم دروغ خورو ک دستش نیست...مادرش هم گفت منم مجبورم بخاطر پسرم قسم دروغ بخورم ...گفته سه سال درگیر دادگاهی اگر از پولا نگدری.....آخه چرا با این همه ظلم خدا سکوت کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنونم از دلگرم‌یتون خواهر....نمیونید الان تو چه حالیم ...نمیدونم قراره چه اتفافایی بیفته....با ...

همون ک گفتم خدا هرچی بندشو بیشتر دوس داشته باشه بیشتر اذیتش میکنه تا شمایی ک امتحان بیشتری شدی بهترین جایگاهو داشه باشی!!!این ک پاک موندی تو این جامعه میدونی چقد ارزش دارع؟!

همسر سابقتون دارع املا و استدراج میشه!! شما برعکسش!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
همون ک گفتم خدا هرچی بندشو بیشتر دوس داشته باشه بیشتر اذیتش میکنه تا شمایی ک امتحان بیشتری شدی بهتری ...

برام دعا کنید دووم بیارم....به چیزی فکر نکنم...قرآن میخونم و اگ الانم نیمچه سرپام بخاطر ایمانم به خداست چون جز اون کسی و ندارم...حتی داره از پدر و مادرمم  شکایت میکنه....

برام دعا کنید دووم بیارم....به چیزی فکر نکنم...قرآن میخونم و اگ الانم نیمچه سرپام بخاطر ایمانم به خد ...

افرین!!!

موفق باشی😉💙