2821
2789

من ژله بلدم و تیرامیسو اگه پنیر دوست داری تیرامیسو درست کن ولی یکم دنگ و فنگ داره- چون پنیرماسکارپونه همه جا نیس و بیسکوییتاش خاصن و بعضی فروشگاه ها دارن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ساده ترين و راحت ترينش:

كيك يخچالي

انواع ژله (البته من خودم فقط ژله رولي رو دوست دارم)

كاسترد

پودينگ

تيراميسو

فرني

و بعد هم كيك و شيريني كه اگر تمرين كنيد به مرور براتون آسون ميشه

دسر شكلاتي براوني: (منظور از ليوان، همون ليوان معروف فرانسويه عزيزم)

شير: 2 ليوان 

آرد: 2 ليوان 

شكر: 1 ليوان

كره: نصف ليوان (يه ق غذاخوري رو ازش نگهدار)

پودر كاكائو: 1 ليوان

شكلات تخته اي: حدودا 1 ليوان

شير رو با شكر و كره مخلوط كن. روي  شعله ملايم گاز بذار تا كره آب شه شكر هم كامل حل شه.

بعد آرد و پودر كاكائو رو كم كم به شير اضافه كن و آروم هم بزن تا يكدست بشه تا جايي كه مواد منسجم بشه يه چيزي شبيه حلوا ولي يه كم سفت تر

بذارش كنار تا از حرارت بيفته

تو اين فاصله: شكلات رو با يه قاشق غذاخوري كره آب كن روي حرارت غير مستقيم (حرارتي مثل كتري كه روي گاز در حال جوشه)

حالا اون خمير رو كه ميتوني 5 دقيقه هم ورز بدي تا سفت تر بشه ..... كف يك ظرف كه كاغذ روغني گذاشتي، كامل پهن ميكني

شكلات آب شده رو هم روي خميري كه پهن كردي تو ظرف، ميريزي و كاملا پخشش ميكني

بعد روشو با هر چي كه دوست داري ميتوني تزيين كني مثلا خرده ميوه هاي خشك. ترافل. بادام. گردو يا پسته خرد شده. (من با خرده پسته و توت فرنگي خشك تزيين ميكنم)

بعد هم بذار چند ساعت داخل يخچال تا خودشو بگيره و سفت بشه

آماده كه شد هر طور دوست داري برش بزن (مربع هاي كوچولو. لوزي. مستطيلي)

نوش جونتون

دسر سيب:

(طعمش شبيه به كمپوت ميشه. اگر دوست داشته باشي خوشمزه است. اين دسر واسه وقتيه كه سيبهاي خونتون اضافه مونده يا در حال پژمرده شدنه. البته با سيب تازه هم ميتوني درست كني. سايزشون بايد متوسط رو به كوچيك باشه. نه خيلي بزرگ نه خيلي كوچيك)

مواد داخل سيب:

گردو. دارچين. شكر. كنجد. پودر هل

( همگي يك ق غذاخوري منتها گردو بايد بيشتر باشه).... درضمن به تعداد سيبهايي كه قراره سرو كني، اين مواد رو تهيه كن

شكر هم اندازه سليقه خودت (كم شيرين بعضيا دوست دارن بعضيا هم نه). (ميتوني بجاي شكر هم عسل بريزي هر قدر كه دوست داري)

همه اين مواد رو با هم مخلوط كن.

سيب ها رو پوست بكن. وسطشو خالي كن. طوري كه بتوني از اون مواد پر كني. ديواره هاش نازك نشه كه موقع پختن سيب ها له بشن يا وا بره

حالا از اون مواد بريز داخل سيب ها. بعدش تو يه قابلمه قرارشون بده

بعد با مقداري آب و شكر و مقداري زعفرون بذار پخته بشه. سيبها زير آب نرن عزيزم. در قابلمه هم ميذاري. با شعله ملايم تا جايي بپزه كه آبش تموم شه(كاملا سليقه ايه: ميتوني به اين آب و شكر چند قطره گلاب هم اضافه كني)

گاهي از اين آب و شكر و زعفران اطراف سيبها بريز تا سيب هاي خوشرنگ و رويي داشته باشي

وقتي هم سيبها پخته شدن ميتوني روشو با هر چي كه دوست داري تزيين كني: پسته خرد شده يا خامه يا بستني.... يا حتي ساده 

نوش جان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز