از عکسایی ک میذاریم تو سایت سواستفاده میشه من قبلا عکسمو دوباری گذاشتم الان استرس دارم ک خدایی نکرده ........😔اخه چرا اینجور میکنن از همه چیز و همه کس میخوان سو استفاده کنن
زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
یه بنده حدایی عکسارو اسکرین میگرفت بعد میومد میذاشت تو سایت
میگفت این کاربر فلانیه
عکسا تو سایت میموند
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
عزیزم کلی آدم توی سایت هستن و معلوم نیست پشت این گوشی ها کییه، تا زه خلی ها هم از خارج سایت مبان میبینن ،، نباید عکس بزارید ،، ولی اشکالی نداره با دوبار عکس گذاشتن اتفاقی نمیوفته
بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.