2777
2789
عنوان

قضیه چیه ک میگن ....

591 بازدید | 39 پست

از عکسایی ک میذاریم تو سایت سواستفاده میشه من قبلا عکسمو دوباری گذاشتم الان استرس دارم ک خدایی نکرده ........😔اخه چرا اینجور میکنن از همه چیز و همه کس میخوان سو استفاده کنن

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده حدایی عکسارو اسکرین میگرفت بعد میومد میذاشت تو سایت

میگفت این کاربر فلانیه

عکسا تو سایت میموند

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه اقایی بود به اسم وقیح هرکس عکس میذاشت تو سایت برمیداشت و باعاشون البوم درست کرده بود

و همه رو هربار با یه کاربری و یه تایپک میذاشت

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

استرس نداشته باش 

دیگه عکس نذار تو سایت 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

نه بابااا

دیگه اون دوره گذشت که برا یدونه عکس دختر،خودشونو به اب و اتیش میزدن و اخازی میکردن

الان همه لخت  عکساشون رو میذارن تو اینستا و .....

والا

راحت باش

انقدر مورد هست که به منو تو گیر ندن😊

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
چرا عکس میزارید من فک میکردم سایت کاملا خانم ها توشن ولی امروز کلی پسر و مرد دیدم د اینکه هرجا مرد ب ...

دقیقا چه دلیلی داره ما بخوابم عکس بقیه رو ببینیم این همه آدم پره تو کوچه خیابون عکس ۴ تا کاربر مجازی که لزومی داره بقیه ببینن

عزیزم کلی آدم توی سایت هستن و معلوم نیست پشت این گوشی ها کییه، تا زه خلی ها هم از خارج سایت مبان میبینن ،، نباید عکس بزارید ،، ولی اشکالی نداره با دوبار عکس گذاشتن اتفاقی نمیوفته

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.