2821
2789
عنوان

امام زمان

90 بازدید | 6 پست

سلام دوستان اولین روز ماه رمضان رو تبریک می گم و انشا... در این ماه بتونیم جبران تمامی کاستی هامون رو بکنیم اول از همه یک صلوات برای سلامتی و ظهور اماممون بفرستیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. و اگه دوست داشتید از معجزاتی که در رمضان براتون پیش اومده یا  حاجتایی که به لطف امام زمان بر آورده شده صحبت کنیم ❤

نیمه ی شعبان سه تا قول دادم بهش،سه تا قول ازش گرفتم،گفتم کمک کن روسیاه نشم جلوت،به خدااا بزرگترینشو تا الان مقابله کردم باهاش 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
نیمه ی شعبان سه تا قول دادم بهش،سه تا قول ازش گرفتم،گفتم کمک کن روسیاه نشم جلوت،به خدااا بزرگترینشو ...

چقدر عالی قدر خودتون رو بدونید❤ التماس دعای ویژه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر عالی قدر خودتون رو بدونید❤ التماس دعای ویژه

چشم♥️

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

ازش کمک گرفتم برای ترک یه گناهی، تا الان موفق بوده ام 

حدود یکی دوماهی میشه 💓

هر روز حس میکنم توجه دارن بهمون، دارن آمادمون میکنن که بهتر بشیم برای ظهور آماده بشیم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ازش کمک گرفتم برای ترک یه گناهی، تا الان موفق بوده ام  حدود یکی دوماهی میشه 💓 هر روز حس م ...

چه عالی خداروشکر 

انشا... که هممون باعث تعجیل در ظهورشون بشیم 😔❤

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز