2777
2789
عنوان

دعام کنید.

98 بازدید | 10 پست

خانمهایی که الان برای سحربیدار شدین اول ماه رمضان ونزدیک اذان توروخدا برای حل مشکل زندگیم دعا کنید 😔 ویه صلوات بفرستید. دعاتون میکنم. 

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 

دعاکنید ماهم ماشین بخریم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت حل میشه غصه نخور خدا بزرگه😊❤

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

توروخداواس منم دعاکنیدخیلی خستم واقعادیگه هیچ امیدی ندارم تنهاامیدم مردنمه ک دیگه بقیه انقداذیتم نکنن واسه خودم واسه کاره همسرم که دوباره برگرده سرکارواسه مادرم دعاکنیینن ازخرشیطون پیاده شه و انقداذیتم نکنه بااینکه میبینه دارم اب میشم

توروخداواس منم دعاکنیدخیلی خستم واقعادیگه هیچ امیدی ندارم تنهاامیدم مردنمه ک دیگه بقیه انقداذیتم نکن ...

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده. 

خدایا مرا به حال خود رها نکن.