2777
2789
عنوان

عکاسی

32 بازدید | 2 پست

بچه هاااا جدیدا پی بردم که صورتم تقارن نداره و اینو وقتی رفتم اتلیه واسه عکس شناسنامم متوجه شدم بیشتر چیزی که تقارن نداره لب هام و ابروهام هست کمی هم چشمام اینا تو واقعیت اصلا نشون نمیده و خوب زیبا بنظر میاد و خب هیچکس بهم نگفته بود که تقارن ندارم یا فلان چی به صورتم نمیاد اتفاقا همیشه دوستای مامانم یا اشناها ازم تعریف میکردن از رنگ چشم ها گرفته تا همه چی و من خوشحال میشدم  یه چن روزی ناراحت بودم رفتم اتلیه بخاطر اینکه متوجه شدم ....

حالا جالب اینجاست من وقتی از خودم سلفی عکس میگیرم اصلا نشون نمیده و خوب ظاهر قشنگ میوفته ولی وقتی یکی دیگه قرار ازم عکس بگیره وای به حالم 😂😂🙂💔

قبلش قرار بود واسه تولدمم برم اتلیه عکس بگیرم اما وقتی دیدم ممکنه عکسم تو عکاسی اونجوری که میخوام نشه عصبیم کرد کلا سختمه وقتی یکی بخواد ازم عکس یا فیلم بگیره

یوقتایی فک میکنم ازدواج کنمم بخوام برم عکاسیم بازم عصبی میشم یا تقارن ندارم و از این فکرای احمقانه؟😂

یجا پیش خودم فک کردم ادم باید هرجوری که هست خودشو دوس داشته باشه و خداروشکر کنه هرکس زیبایی خودشو داره یکی دلبره یکی کیوت یکی زیباس و یکی قشنگ ترین چشم هارو داره✨❤️

دوستای قشنگم شما تاحالا عکساتون تو عکاسی بد شده ؟😂

و یه سوال دیگه من بخوام عکسمو بزارم دیگه نمیتونم حذفش کنم و میره داخل گوگل ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰