2777
2789

مگه ما بیاییم پر بازدید میشه🤷‍♂️🤦‍♂️🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه ما بیاییم پر بازدید میشه🤷‍♂️🤦‍♂️🌺🌺

امکان نداره تو به تاپیک اسم اقایون نیاد و پر بازدید نشه😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
امکان نداره تو به تاپیک اسم اقایون نیاد و پر بازدید نشه😂

جدی بیا هی بگین آقایون چرا اینجان🤦‍♂️😂

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
هوووووورررااال💃💃💃💃💃💃مچتو گرفتم💃💃💃💃

🤦‍♂️😂😂

جدی بیا هی بگین آقایون چرا اینجان🤦‍♂️😂

بله واقعا همونایی که با اقایون مخالفن تند تند تاپیک میزنن فقططط اقایون بیاااان بعد تو تاپیکای دیگه میبینن میگن وااای شما اینجا چیکار میکنی....😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
بله واقعا همونایی که با اقایون مخالفن تند تند تاپیک میزنن فقططط اقایون بیاااان بعد تو تاپیکای دیگه م ...

دقیقا حکایت جالبیه 👍🌺🌺