2777
2789
عنوان

رایتل رایگان

115 بازدید | 11 پست

سلام تبلیغشو دیدیم که کلی نت رایگاه داره 6 ماه و خودشم رابگان .

خلاصه ثبت نام کردیم گفت چند روز دیگه میاد .چند روز دیگه یکی رفت برامون گرفت 9 تا سیم کارت بود 

بعد ماهی هرکدوم یک گیگ داره فقط . 

حالا چه کنم با اینهمه سیم کارت ادم قاطی میکنه .

5 تا براشوهرم نوشته 4 تا برامن 

شمام گرفتین؟

ع

من یکی گرفتم.

هفت تومن پول دادم.

پونزده روز نت داد هفت گیگ

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنتی میدن؟؟؟

داداشم برام اینترنتی سفارش داد

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
دیروز مجانی تو دفتر پیشخوان همراه اول و رایتل میدادن گرفتم میگفتن همراه اول ۲۴ گیگ و رایتل نمیدونم ۴ ...

به هرکی که سیم کارت بنامش نباشه میدن

مثلا من همراه اول میخوام نباید خط همراه اول بنامم ثبت شده باشه؟

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
چجوری میگیرن؟؟

رو در دفتر پیشخوان نوشته بود رفتیم گرفتیم .ولی نوشته بود 6 ماه 60 گیگ .

ولی ایتطور نیست شاید من بلد نیستم  . بعد دختره برداشته براهرکدوم 4 پنج تا سیم کارت نوشته ادم قاطی میکنه

ع
به هرکی که سیم کارت بنامش نباشه میدن مثلا من همراه اول میخوام نباید خط همراه اول بنامم ثبت شده باشه ...

نه ربطی نداره میدن البته همه دفاتر نمیدن تصادفی دیدیم یه جا میدن گرفتیم با کارت ملی

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
به هرکی که سیم کارت بنامش نباشه میدن مثلا من همراه اول میخوام نباید خط همراه اول بنامم ثبت شده باشه ...

داشته باشی هم میدن کاری به اون نداره به ما داشتیم و دادن

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است