2777
2789
عنوان

به من حق می دین؟

81 بازدید | 4 پست

قصد توهین به پرستارارو ندارم بلکه می خوام بدونم حق با کی بوده؟سر ظهر بهم زنگ زد مادرم گگفت که مرخصه رفتم اونجا اول پرستارا گفتن مرخص نیس وشب می مونه به احتمال زیاد .بعد دککتر هم اومد وگگفت مرخص نیست .مامانم لباساش رو دراورده بود دوباره مجبور شد لباس بیمارستانو پوشید یهو پرستارا گفتن یه دککتر دیگش دککتر قلبش مرخص ککرده.منم رفتم به مادرم گگفتم اونم دوباره لباسشو دراورد .من به خیال اینکه ترخیص دکتره برگه رضایتنامه رو امضا کردم نمی دونستم اینجوری پرونده یه برگگشم بهم نمی رسه.از ساعت یکک تا نزدیک هفت سره ترخیص مادرم  صرف کردم بعد بهم گفته بودن پرستارا برگگرد رضایت اون یککی دککتر که گفته شب بمونه رو بگیر نظرشوو بدون.برگشتم دوباره مادرمو بستری ککرد..رفتم داخل بخش میگه باید طبق دستور پزشک قلب می بردینش اول انژیو بعد می اوردین پیش ما.میگم خوده شما پرستارا نظر دادین به دکتر نشون بده.اگه نگگفته بودین خب اول می بردم انژیو.. دوباره چند ساعت با بابام سره اینکه پروندشو بهم نداده بودن بالا پایین کردیم.ککلی همـپرستارا سرم غر زدن که چرا پرونده رو نگرفتی گفتم ککاره همککاره خودتونه.من فکر کردم دکتر ترخیص کرده.بعد با بدبختی دوباره بستری شد.الان رفتم تو اینترنت سرچ کردم میگگه اژیو واسه ککلیه ضعیف ضرر داره وخطرناک براش..الان من اشتباه کردم.بهشون شکایت کردم ممیگگن مشکل تجویز متفاوت دوتا دکتره.میگم علافیم چچی میگه بازم حرف خودتو می زنی.باورتون ممیشه دوروز از کار وزندگگی افتادم .وبعد برگشت خونه اعصابم داغون بود تازه یه تکلیف دانشگاهم داشت مهلتش تو همین دوروز از بین رفت.اونم نمرش خیلی سخته من نممی دونم چه جوری جبران کنم.داداشم می گگفت چرا سرشون داد نزدی.!بابام می گفت ممادرت زیر دستشونه باهاشون مدارا ککن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم همه ی کادر درمان بد یا خوبن ولی بعضیاشون واقعا بی حوصله ان. من خودم اول عید رفتم سرم بزنم برا تهوع. اول زد سوراخ کرد گفت نشد. دوباره سوزن زد و کلی چسب و رفت. بعد یه ربع گفت درد داری؟😳 گفتم چطور؟ گفتم سرمت زیر پوستی رفته حالا دقت کردم دیدم دستم کلییییی اب اورده ارنجم خم نمیشد. باز گفت اون استینو بزن بابا. سرمو زد عوض عذرخواهی گفت فشارت پایینه رگ نداشتی😐 گفتم فشارم پایین نبود انقدر سوراخ سوراخ کردی ضعف کردم. بعد اومد امپول تهوع رو بزنه تو سرم نصف امپول پاشید تو صورتم😩😩😤😤