2821
2789
عنوان

ای وی اف

164 بازدید | 22 پست

بچه ها من دو هفته دیگه میخوام برم برا انتقال ، دارم هورمن درمانی میکنم ، امروز بعد ۵ ماه پریود شدم انقدر خوشحال شدم،  رو پاهام بند نبودم 

ولی از صبح تا الان کلا ۱ لکه افتاده تو لباس زیرم، هیچ شباهتی به پریود نداره،  خیلی ناراحتم 😔

فکر کنم با این آندومتر مسخره ، جنین مورچه هم نتونه تو بدنم رشد کنه  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اای جونم نگران نباش ماه من خیلی زود مامان میشی ان شا الله

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

مگه آندومترت چنده 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

من یه سوال برام پیش اومده آی وی اف بچه خودتون با همسرتون هست، یا نه کاشتنی از خودتون نیست هنوز متوجه این موضوع نشدم!چجوریه؟ 

بیا تایپکم اولین تایپک پر بازدید راحب جن و داستان های نی نی سایتی ها 😈جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی.《عاقبت چشم خودم بود،که زد تیشه ی عشق به تنم بی فریاد》
غصه نخور هزار تا راه برای مادر شدن وجود داره من تخمک ندارم تخمک اهدایی گرفتم شما هم نهایتا رحم اجاره ...

فدات بشم خواهر جون 🌹🌹🌹. انقدر اضطراب گرفتم متاسفانه زده به معدم. معده درد شدید

فدات بشم خواهر جون 🌹🌹🌹. انقدر اضطراب گرفتم متاسفانه زده به معدم. معده درد شدید

میدونم عزیزم با همه وجودم درکت میکنم روال سختیه من ۵ بار آی وی اف کردم بار آخر باردار شدم که سقط شد الان میخوام دوباره شروع کنم ببین چه پوست کلفتی دارم 

من یه سوال برام پیش اومده آی وی اف بچه خودتون با همسرتون هست، یا نه کاشتنی از خودتون نیست هنوز متوجه ...

بچه خودمونه اسپرم شوهر و تخمک خودمون رو با هم لقاح میدن و تشکیل جنین میشه میذارن داخل رحم. منم پری بشم میرم توی سیکل

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2790
2823
2791
2779
2792