2777
2789
عنوان

عجییییب دلم گرفته

335 بازدید | 32 پست

چرا خیلی چیزا نمیشه که نمیشه که نمیشه...؟

تا کی قراره نشه؟ 

بهر تماشای جهان اومدیم انگار 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

☹️👌🏻😔

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دلم گرفته 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نبینم دلت بگیره دوستم

سلام قشنگم😘🤲

کجا بودی؟چرا ترکونده بودی خودتو؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نبینم دلت بگیره دوستم

فدات بشم من 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
وا گلم فازت چیه

چطور؟

سلام قشنگم😘🤲 کجا بودی؟چرا ترکونده بودی خودتو؟

سلام دلبرک خوبی؟؟ همین حوالی بودم، والا یهو شد

سرم شلوغه الانم اشتباه کردم برگشتم😍❤️

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو