2777
2789
عنوان

دعا برای مرگ کسی😭

339 بازدید | 21 پست

سلام بچها مادر بزرگم سالی یک بار نمی دیدم بعد مادر و پدرم کارمند مادربزرگم فلج قطع نخائی شده از گردن به پایین حس نداره خانواده پدرم اصلا همکار نمی کنن میگن فقط وظیفه پدرم یعنی الان یک ساله زندگی نداریم دعایی چیزی ندارید برای مرگش بی رحم نیستم شما درک نمیکنید چقدر سخته حمام بردنش و پوشکش عوض کردن تازه زخم بستر داره هر دوروز یه بار باید عوض شه بعد خیلی هم غرغر میکنه هی میگه پتو بنداز روم میندازی میگه بردار اصلا دائم باید کنارش باشی تا کاری که میگه نکنی تند تند حرفش تکرار میکنه افسرده شدیم پدرم دیسک کمر گرفته😭😭😭😭😭😭😭

بی خواست خدا برگ از درخت نمیفته حتما حکمتی هست

نمیدونم ولی هممون افسرده شدیم پدرم پیر شده مادرم روانی شده اخه کلا تو زندگی تنهایی مارو بزرگ کرده حالا بعد ۲۰ سال یهو یکی اوردن میگه نگه دار بعد اصلا هیچ حسی بهش نداریم اخه سالی یک بارم نمیدیدیمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرستار نمیتونید براش بگیرید؟ هیچ وقت برا مرگ کسی دعا نکن 

پرستار اول پول نداره 

دوم پرستار ۲۴ ساعت نمی مونه بعدش مادربزرگ از بس غرغر میکنه شبا نمی زاره بخوابیم پرستار به نظرت قبول میکنه؟

دعای مرگ امام هادی تو گوگل هست

سلام ببخشید به خاطر امضاتون سوال میپرسم چند سال پیش یه نفر یه دعا بهم گفت که وقتی مشکل و گره تو کارمون میوفته بخونیم خدا راه نجات از اون مشکل رو بهمون نشون میده حالا من اون دعا رو گم کردم شما اون دعا رو بلد هستین ؟؟

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
پرستار اول پول نداره  دوم پرستار ۲۴ ساعت نمی مونه بعدش مادربزرگ از بس غرغر میکنه شبا نمی زاره ...

والا مادر بزرگ منم زمین گیر شد عموم یه خونه کنار خونه خودش اجاره کرد و دو تا پرستار گرفت پرستار شب و روز میتونید هزینه هاشو از بقیه بچه هاش بگیرید یعنی تقسیم کنید حتی پول ایزی لایفشو بعدشم خب همه ی خانم های مسن تو شرایط مادر بزرگ شما علی القائده بد اخلاقی را دارند