دوستان سلام.دختر عمم گفت ازتون این سوال رو بپرسم.میگه :
من دو روزه آمپول اچ سی جی زدم. هیییییچ درد یا ترشحی ندارم.یعنی اثر نکرده امپول؟؟؟تخمک غالب داشتم. توی سونو هم دو سی سی مایع آزاد دیده شد.خیلی نگرانم لطفا جواب بدین.ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول اینکه بهش بگو حتی اگه تخمک غالب هم داشته باشه با این حجم از استرس باردار نمیشه،دوم اینکه بدن با بدن فرق میکنه قرار نیست هرکی این آمپول رو میزنه علائم داشته باشه،من خودم ده بار این آمپول رو زدم و هیچ علائمی نداشتم،دقیقا ماهی که بیخیال بودمو استرس نداشتم حامله شدم
وای جدی میگی؟؟ شمام تنبلی داشتی؟؟؟؟خیلی حس خوبی بود.
تنبلی داشتم اونم ازنوع شدییییییییید،یعنی بدون آمپول زدن پریود نمیشدم،یه ماه یادمه دکتر ۶ تا آمپول اچ سی جی و ۴ تا آمپول اچ ام جی بهم تزریق کرد اما باردار نشدم،بعد دکترمو عوض کردم گفت فقط برو یکم رژیم بگیر و ورزش کن و کلا یه دونه آمپول اچ سی جی داد گفت اصلا بهش فکرم نکن اصن فک کن بچه نمیخوای،منم فقط واسه دل خودم تو خونه میرقصیدمو ورزش میکردم،غذاهای چرب اصلا نمیخوردم،اون یه دونه آمپول رو هم تزریق کردم،اصلا فکرشم نمیکردم حامله بشم میگفتم منکه با اون همه آمپول نشدم الانم نمیشم،خلاصه در کمال ناباوری بی بی چکم مثبت شد،الانم این آقا پسر پدر منو دراورده از بس شیطونه
تنبلی داشتم اونم ازنوع شدییییییییید،یعنی بدون آمپول زدن پریود نمیشدم،یه ماه یادمه دکتر ۶ تا آمپول اچ ...
ماشالله به جونننننشششش.عزیزمممم
منم تنبلی دارم ولی کلا چند وقته بیخیال درمان شدم😔دیگه نه حال دارم نه پول😂حالا دختر عمم هم تنبلی داره.اونو ولش کن😃😃😃😃میشه برا من دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟خیلی خستم