گفته اونا زنگ نزنن توام نزن دروغ بگی باهات زندگی نمیکنم خودم یکی دوبار یواشکی زنگ زدم بعد پاک کردم شوهرم شک کرد گفت یعنی دو روزه زنگ نزدن الکی گفتم نه الان بابام زنگ زد جواب ندادم خودم یواشکی زنگ زدم مامانم گفت با مشاور مشورت کردیم مشاور گفته فعلا زنگ نزنید تا خود دخترتون یعنی من برم پیش مشاور راه کار بده بعد ب نظرتون شماره بابام که زنگ زده من برنداشتم رو پاک کنم یا نه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه پاک نکن عزیزم انشاالله مشکلتون حل بشه احتیاج به زمان داره معمولا به مرور درست میشه.. فقط حساسش ن ...
حرفتو کاملا قبول دارم ، نباید مرد حساس بشه رو چیزی وگرنه قفلی میزنه روش ، با سیاست باید حل کرد
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹