2777
2789
عنوان

شوهرم با مامانم اینا مشکل داره

435 بازدید | 17 پست

گفته اونا زنگ نزنن توام نزن دروغ بگی باهات زندگی نمیکنم خودم یکی دوبار یواشکی زنگ زدم بعد پاک کردم شوهرم شک کرد گفت یعنی دو روزه زنگ نزدن الکی گفتم نه الان بابام زنگ زد جواب ندادم خودم یواشکی زنگ زدم مامانم گفت با مشاور مشورت کردیم مشاور گفته فعلا زنگ نزنید تا خود دخترتون یعنی من برم پیش مشاور راه کار بده بعد ب نظرتون شماره بابام که زنگ زده من برنداشتم رو پاک کنم یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادر یه عمر زحمت میکشن اونوقت یه آدم غریبه یهو میاد وسط میشه  همه کاره 

از پدر و مادرت نگذر

خدای نکرده یه اتفاقی بیوفته براشون تا آخر عمرت خودتو نمیبخشی که هیچ جای تو باشم سر به تن اون شوهر نمیذارم 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

شماره هم باشه پاک نکن

هرکی گوش رو میخواد گوشواره هم میخواد

اون با پدر و مادرت مشکل داره نه توو. 

وظیفته هرروز زنگ بزنی جویای احوالشون بشی و اونا زنگ بزنن جواب بدی

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
نه پاک نکن عزیزم انشاالله مشکلتون حل بشه احتیاج به زمان داره معمولا به مرور درست میشه.. فقط حساسش ن ...

حرفتو کاملا قبول دارم ، نباید مرد حساس بشه رو چیزی وگرنه قفلی میزنه روش ، با سیاست باید حل کرد

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

شوهر منم دقیقا همینطوری شده بود وقتای که نبود زنگ میزدم حرف میزدم به بعدش دیگ فراموش کرد چیزی نگفت اولش بگو باشه کم کم خوب میشه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻