2777
2789
عنوان

دوستان کمک

135 بازدید | 16 پست

بچه ها من تو این چندسالی که به سن تکلیف رسیدم میتونم بگم که واقعا نمیدونستم روزه بر من واجبه یا کلا روزه نگرفتم

الان میخوام غذاشونو بگیرم

میدونم باید بعداز ماه رمضون امسال شروع کنم

اما فقط ی سوال دارم من باید جای هریک روز که روزه نگرفتم ۶۱روز روزه بگیرم؟؟

واقعا سخته

شماها چیکار کردین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۳ سال و خورده ای

:)

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

برو از یه اخوندی چیزی بپرس شاید نیاز نباشه

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
آخوند که تو شهرمون فقط تو مسجد میاد اما خب شرایط مسجد جوری نیست که سوالم رو ازش بپرسم

تو گوگولی بپرس 

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
کفاره رو چطور بدم عزیزم

عزیزم هم مرجعی شماره دفتر پاسخگویی داره. تلفن بزن دقیقش رو بپرس که خیالت هم راحت باشه

منو هم دعا کن فرشته کوچولو

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
اره وااااقعا 

دخترم خودت رو اذیت نکن اگه میتونی بگیر نمیتونی خودت رو اذیت نکن و ذهنت رو با این چیزا پر نکن تو الان باید فکرت رو درس و پیشرفتت باشه و اینکه دراینده چه شغل و چه هنرهایی میخوای یاد بگیری بخدا ایناس که شخصیتت رو میسازه