2777
2789
عنوان

پلی کیستیک با ورزش درمان شده؟

208 بازدید | 12 پست

کسی بودع با ورزش درمان شده باشه قرص نخوره ؟ من میترسم این قرص ال دی سبزا رو دکتر بم‌داده بخورم درایندع مریض شم ممکنه مریض شم؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

وزنتو کم بکن‌مخصوصا چربی شکم زود خوب میشی قرصاش خیلی عوارض داره اما بازم خودت مختاری چکارکنی من تجربه بقیه رو میگم فقط

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنتو کم بکن‌مخصوصا چربی شکم زود خوب میشی قرصاش خیلی عوارض داره اما بازم خودت مختاری چکارکنی من تجرب ...

یی با ورزش اوکی میشع؟ دکتر گفت تخمدان هات خیلی تنبلن وتوشون کیسته باید تحت درمان باشی الان امپول استروژن و قرص ال دی و اسپیرولاکتون بهم داده دارم میخورم نمیدونم چیکار کنم گفت سه ماه به سه ما بیا

به جای قرص ال دی برو قطره ویتاگنوسروبگیرو بخور تنبلی تخمدان هم قابل درمان نیس ولی میشه کنترلش کرد 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
میگم از کجا میفهمین پلی کیستیک هستین؟!من سه سال پیش سونو دادم نداشتم ولی خیلی میترسم ،میشه یکی بگه

برو سونو گرافی داخل توضیحاتش مینویسه pcoهستی یا نه و تعداد ابعاد پلی کیستیک هم برات مینویسه

با ورزش و تحرک سالم خوری درست میشه قزص شیمیایی بدترش میکنه ولشون ک کنی همون اش و همون کاسه اس

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
یی با ورزش اوکی میشع؟ دکتر گفت تخمدان هات خیلی تنبلن وتوشون کیسته باید تحت درمان باشی الان امپول است ...

مم خیلیارو دیدم با کاهش وزن خوب شدن حتی دوست دبیرستانم همین‌مشکلو داشن یادم نیست فرصاش چی بودن اما تا قرص میخورد خوب بود تا قطع میکرد مشکلاتش شروع میشد

اما اراده نداشت وزنشو نیاورد پایین 

اونطرف یکی دیگه رو میشناختم حتی جراحی کرد اما تا وزنشو کم‌کرد مشکلاتش خیلی کم شد حتی قرصشو قطع کرد 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
به جای قرص ال دی برو قطره ویتاگنوسروبگیرو بخور تنبلی تخمدان هم قابل درمان نیس ولی میشه کنترلش کرد&nb ...

مثه ال دیه؟

با ورزش و تحرک سالم خوری درست میشه قزص شیمیایی بدترش میکنه ولشون ک کنی همون اش و همون کاسه اس

میشه یه مدت استفاده کنم بعد از این یه مدت برم ورزش بعد نخورم ازش؟

مم خیلیارو دیدم با کاهش وزن خوب شدن حتی دوست دبیرستانم همین‌مشکلو داشن یادم نیست فرصاش چی بودن اما ت ...

میشه یه مدت از این قرصا استفاده کنم بعدم ک شرایطم اوکی شد برم ورزش؟؟؟ چون الان شرایط ورزشو ندارم

میشه یه مدت از این قرصا استفاده کنم بعدم ک شرایطم اوکی شد برم ورزش؟؟؟ چون الان شرایط ورزشو ندارم

بادکترت صحبت کن گلم اون بهتر از من‌راهنمایی میکنه