2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم واسه شکم بارداری تنگ شده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

@_____نیل_____  

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
چرا تیکر نمیزارید؟ من عاشق اینم باردار بشم اینجا تیکر بزنم😂😂😂

منتظرم جنسیتش معلوم بشه بعد😂😂😂انشالله ب زودس دامنت سبز میشه😍

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...                                    

برو خداروشکر کن من حامله نیستم شیکمم این همس 🤣

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

برای هرکس فرق داره من ماه اول بارداری ۳ کیلو اصافه کردم و شکمم و دور کمرم اینقد بزرگ شد فقط ی شلوار پارچه ایم تنم میرفت اصلا شلوار جینام اندازم نمیشد

ولی بعدش تا اخر ماه چهارم نه شکمم گنده شد نه وزنم بالاتر رفت 

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

@raha__banooo بیا عکس شکمم ببین😂

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
منتظرم جنسیتش معلوم بشه بعد😂😂😂انشالله ب زودس دامنت سبز میشه😍

ای جونم😍

مرسی قشنگم😘❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792