2777
2789
عنوان

تقویتی اسپرم

200 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من با ۳ روز تاخیر و بی بی چک مثبت کمرنگ  پریود شدم .خانوما میخوام برم دکتر به نظرتون دکتر زنان برای شوهرم قرص تقویت اسپرم مینویسه یا نه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولشکه نمینویسه ولی اگه میخوای الکی کش پیدا نکنه بنظرم شوهرت یه ازمایشاسپرم بره چون من خودم یک سال باردار نشدم بعدشم. که باردار شدم سقط شد بعدش شوهرم رفت ازمایشاسپرم داد فهمیدیم اسپرم ها تحرک ندارن دکتر قرص داد ولی اثری نداشت و وقتی رفت پیش دکتر ارولوژی فهمیدیم واریکوسل داره الانم باید عمل شه تا بعدش اقدام کنیم

ببین من برات اگه شوهرت مشکل اسپرم یه راه حلی بگم معجزه میکنه ،منم از اینترنت سرچ کردم پیدا کردم ،جلبک اسپرولینا و کلرلا بودن ،به صورت قرص تو داروخونه بود ،یعنی اسپرمش از ۴۰ ملیون اونم تحرک کم ،رسید به ۲۴۰ ملیون ،و من باردار شدم ۷دا رو شکر ،میتونی سرچ کنی تاثیرشو رو اسپرم

اولشکه نمینویسه ولی اگه میخوای الکی کش پیدا نکنه بنظرم شوهرت یه ازمایشاسپرم بره چون من خودم یک سال ب ...

دقیقا مثل ما.اسپرم که ضعیف باشه،احتمال بارداری کمه.اگرم بشه،نطفه ضعیفه و احتمال سقط زیاده

عرق کاسنی و قوتو عالیه برا تقویت ...تازه من خودمم پلی کیستیک بوذم و شوهرمم تخرک و مورفولوژیش هم بد بود اینا رو خورد به اصافه تخم مرغ با پیاز یعنی یه پیتز کوچک رو تو روغن کمی تفت میدی تا یه کم سفاف بشه بعد تخم مرغو میشکونی و میدی بخوره ولقعا عالیه

لطفا حسود نباشیم
آره چنتا توفامیلمون استفاده کردن بچه دار شدن طرز استفاده شومیدونی؟

روش نوشته روزی 1قاشق غذا خوری،با شیر یا هر نوشیدنی،اما نمیدونم خودمم باید بخورم یا نه ؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40