قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
گاندی جملهی خیلی خوبی داره که میگه:..«هیچ کس از فاسد حمایت نمیکند، جز فاسد!............هیچ کس از ظالم دفاع نمیکند، جز ظالمین!..........هیچ کس از آزادی دفاع نمیکند، جز آزاد اندیشان!.........و در این میان هرکسی میداند کجای این داستان قراردارد..»
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤