2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@نی_نی_یار_5  

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
سلام شما منو جایی تگ کرده بودین؟ دستم خورد اعلاناتم پاک شد

امروز بدترین روز بود برام بخدا تا به این سن رسیده بودم همچین کاری تا حالا نکرده بودم 😭خواهش میکنم درمورد زری بهم بگو

🌹🌹🌹
سلام شما منو جایی تگ کرده بودین؟ دستم خورد اعلاناتم پاک شد

آناتا جواب منو ندادی بخدامن نمیخواستم اینجوری بشه بیا از زری بهم بگو تابفهممم چی گفت 

🌹🌹🌹
آناتا جواب منو ندادی بخدامن نمیخواستم اینجوری بشه بیا از زری بهم بگو تابفهممم چی گفت 

بیخیال

دیگه در مورد اون خانم صحبت نکنین

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
اون ازدست من عصبانی شد برای همیشه رفت بخدا من نمیخواستم اینجوری بشه

عمرا برای همیشه بره. مطمئن باش با کاربریای دیگه همین الان داره میخونه اینجا رو و فردا میاد دوباره سر من خراب میشه

اون موقع که بخاطر اون برای من تاپیک زدی و طرفداریشو میکردی باید فکر میکردی که شاید حق با اون نباشه و داری گناه منو میشوری

لطفا این بحث رو تموم کن. من که هرگز حرفای زشتش یادم نمیره و میسپرمش دست خدا که جوابشو بده

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عمرا برای همیشه بره. مطمئن باش با کاربریای دیگه همین الان داره میخونه اینجا رو و فردا میاد دوباره سر ...

اون قسم خورد دیگه نمیاد به روح مادرش قسم خورد

🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز