2777
2789
عنوان

نوجوون ها

183 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم سن نوجوونی به نظرم خیلی سن حساسیه بچه های من نوجوونن می خوام بدونم کسایی که فرزند نوجوون دارن اجازه میدن فرزندشون با دوستان و رفیق هاشون برن بیرون؟

خیلی نگران هستم 

شما چه روشی برای تربیت نوجوون ها پیشنهاد می کنید؟

چند سالشه ؟ 

بستگی داره من خودم از دبیرستان دوره دوم اجازه دادن اونم با اوناییکه واقعا میشناختنشون . در عین حال خیلیا از کلاس چهارم و اینا از دوستام میرفتن .....

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره زیرنظر مشاور باشی تا راهنمایی های لازم بهتون کنن خیلی جامعه خوبی نشده ممکنه دوست ها ادمارو گمراه کنن 

بهتره به بچتون ارزش هیی یاد بدید حرفایی بزنید که نگرششون عوض شه مثلا بگید کسی که بهت میگه بچه ننه و مسخرت میکنه نباید بها بدی و بهش ثابت کنی که بچه ننه نیستی چون خودت میدونی که نیستی و باید ، باید و نباید هایی رو به بچه یاد بدی

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

اگه سنشون زیاد نیست خودتم همراهشون برو

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

مامانم منو ازاد گذاشته بود 

اما من راهمو انتخاب کردم   اصلا با دوستام بیرون نرفتم همه وقتمو پای درسم میزاشتم عاشق کتاب و ورزش بودم و باشگاه میرفتم  با اینکه مادر و پدرم شاغل بودن و مامانم مشکلی نداشت برا بیرون و تفریح حتی اردو هم نرفتم خیلی  بچه خسیسی بودم پولامو جمع میکردم 😂😂

مادر نبود رفیق بودبرام 😍

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
من یک نوجوون  فقط میگم زیاد بچه هاتون و محدود نکنید ک عقده ایی و دروغ گو بشن

دقیقا ازاد باشه بچه 

در عین حال دو را دور حواس مادر باشه 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
دقیقا ازاد باشه بچه  در عین حال دو را دور حواس مادر باشه

موافقم 👍

نوجونا نیاز ب تجربه کردن دارن این حس تو این سن خیلی زیاده براشون نباید زیاد محدودشون کرد

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر