2777
2789
منم یه بار تست و آزمایشم مثبت شد دهنم سرویس شد از بس خون دادم تا بتا چک بشه آخرشم سقط شد😅😅😅😅 ان ...

شما هم نرو دکتر و آزمایش اگه باشیم بالاخره مشخص میشه دیگه تا 40 روز صبر کن

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
شما هم نرو دکتر و آزمایش اگه باشیم بالاخره مشخص میشه دیگه تا 40 روز صبر کن

ان شالله اگر پریود نشم تا شب ولادت امام حسن نمیرم آزمایش😁 من دوره هام ۳۲ روزه است، اینقدر این روزا دل دردای شدید دارم بی سابقه بوده برام 

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله اگر پریود نشم تا شب ولادت امام حسن نمیرم آزمایش😁 من دوره هام ۳۲ روزه است، اینقدر این روزا ...

من هرزگاهی دل درد میگیرم. علائم دیگه ای ندارم😊چند روز پیش زیر دلم دوتا تیر کشید سوخت دیگه نمیدونم چی بشه. الان هیچ حسی ندارم نه پریودی نه بارداری روز 35 هستم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
من هرزگاهی دل درد میگیرم. علائم دیگه ای ندارم😊چند روز پیش زیر دلم دوتا تیر کشید سوخت دیگه نمیدونم چ ...

من از اول هفته دل درد های شدید دارم، امروز که جوری وحشتناک بودپشت تلفن نمیتونستم با همسرم حرف بزنم، همش حس میکنم پری داره میاد، سینه سمت چپمم درد داره یه وقتایی جوری که میزنه زیر بغلم، تیرهای وحشتناکی هم از رحم میزنه به سمت واژنم و پشتم، دیگه نمیدونم باید دل ببندم یا نه، از بس دل بستم و خبری نشد ترسیدم، حتی یه بار دوتا بی بی زوم مثبت شدن ولی سر ساعتم پریود شدم☹☹☹☹☹

من تست گذاشتپ امروز عصر منفی بود بعد سه ساعت دو خط شد خیلی کمرنگ البته، یکشنبه موعدمه نمیدونم دلمو خ ...

منم مث شما شدم منتها روز موعدم ک ۲۴ام بود گذاشتم هاله افتاد امروز صب منفی شد اعصابم بهم ریخته اگ پریود نشم شنبه میرم ازمایش😢

من تست گذاشتپ امروز عصر منفی بود بعد سه ساعت دو خط شد خیلی کمرنگ البته، یکشنبه موعدمه نمیدونم دلمو خ ...

منم اینطوری شده میخوام روزه بگیرم واقعا گیجم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

منم مث شما شدم منتها روز موعدم ک ۲۴ام بود گذاشتم هاله افتاد امروز صب منفی شد اعصابم بهم ریخته اگ پری ...

به بی بی چک اصلا اعتمادی نیست بعترین کار اینه بری آزمایش ان شالله هرچی خیره برات رقم بخوره

منم اینطوری شده میخوام روزه بگیرم واقعا گیجم

من اینقدر فشارم در طول روز پایینه همش زیر پتو دارم می لرزم، تا یکشنبه هم وضعیتم معلوم نیست مجبورم روزه بگیرم 🙃