2777
2789
راستش من بعد سقط دیگه تاریخ پریودمو نمیدونم😁 الان 34 روز از پریود قبلیم میگذره هنوز نشدم نمیدونم کی ...

احتمالا حامله ای فردا برو آزمایش بده از استرسش بیرون بیای

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
یعنی منفی باشه بعد خشک شدنم نمیندازه؟ 

نه.خیلییییی کم پیش میاد خطا بشه.بازم بزن.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باشه تا 40 روز صبر میکنم. فعلا 34 روز گذشته از پریود قبلیم

امیدوارم هر چی میخوای همون بشه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
گلم تقریبا مثل مال منه اگه از موعدت گذشته فردا هم یدونه بیبی بزن بعد هم برو ازمایش بده

برای شما هنوز به موعدت مونده من روز 35 هستم بعد از سقط هم تاریخ ریخته بهم نمیدونم کی باید میشدم. هیچ علائمی هم ندارم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
برای شما هنوز به موعدت مونده من روز 35 هستم بعد از سقط هم تاریخ ریخته بهم نمیدونم کی باید میشدم. هیچ ...

برو آزمایش بده فردا راه دیگه‌ای نیس

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
از واسه من کمرنگ تر؟ میخوای دوباره چند روز دیگه بزن

نه مثل مال شماست، یکشنبه موعدمه توکل بر خدا اون روزم میزنم، شما نرفتید آزمایش؟

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
نه مثل مال شماست، یکشنبه موعدمه توکل بر خدا اون روزم میزنم، شما نرفتید آزمایش؟

من واسه اون اتفاقا که واسم افتاده دیگه حامله هم باشم تا 9 هفته نمیرم دکتر😂از هر چی آزمایش و دکتر بدم اومده. انشاالله به خواستت برسی عزیزم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
من واسه اون اتفاقا که واسم افتاده دیگه حامله هم باشم تا 9 هفته نمیرم دکتر😂از هر چی آزمایش و دکتر بد ...

منم یه بار تست و آزمایشم مثبت شد دهنم سرویس شد از بس خون دادم تا بتا چک بشه آخرشم سقط شد😅😅😅😅 ان شالله به حق این ماه عزیز هرچی خیره برامون رقم بخوره

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک