من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بعد سربازی باید بره کار کنه خونه بخره ماشین بخره 😭😭😭😭تازه ما کم کمش گفتیم چهار سال 😭😭
عزیزم میشه بگی میخوادبره سر چه کاری که دوساله خونه و ماشین بخره
برام سوال شد
اخه دیگه کسی نمیتونه با کار کردن چیزی بخره گذشت اون زمووووون گذشت
دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم
چه میدونم منم هزار تا فکر میکنم ولی بهم قول داده که هر کاری از دستش بر بیاد انجام بده نا امیدم نکنی ...
ناامید نکردم که
آخه ما خونه داریم میخوایم بفروشیم بسازیم نمیتونیم
خواستم ببینم چه کاریه انقدر درآمد داره
بعدشم به جای انقدر غصه خوردن صلوات بفرست کارت درست میشه صلوات دعای مستجاب شدس
دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم