2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک!!

273 بازدید | 19 پست

دوستان این بی بی چک بعد ۴۰دقیقه 😁 اینجوری شده نظرشماچیه؟

البته بگم تو۵دقیقه اول Tیک حاله خیلی کمی افتادالان بعد ۴۰دقیقه  ی ذره پررنگترشده

اولین باره سوال میپرسم نمیدونستم تو نی نی سایت کدوم قسمت برم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Tحرف اوله؟؟؟ من یادم رفته اگه اول حاله کمرنگ افتاد بعد بالایی که پرنگه... اره مثبته

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
بعد چهل دقیقه که اصلا اعتبار نداره هرچی سه تا پنج دقیقه اول نشون بده همونه بعیده مثبت باشه حتی بعد ۴ ...

اره میدونم خودش گفته اعتبارش همون ۳دقیقه اوله ولی تو۵دقیقه Tی ذره حاله خیلی کم رنگ  افتاد نمیدونم دیگ...

اره میدونم خودش گفته اعتبارش همون ۳دقیقه اوله ولی تو۵دقیقه Tی ذره حاله خیلی کم رنگ  افتاد نمیدو ...

بعدش هر چی بذارید پر رنگ تر میشه . ولی اگر مثبت باشه تا رطوبت خورد یا هاله واضح میندازه یا دوتا خط پر رنگ

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یعنی 40دقیقه طول کشید تا Tهاله انداخت

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

همیشه  cپرنگهtهاله میندازه که اینجور باشه مثبته

اره میدونم خودش گفته اعتبارش همون ۳دقیقه اوله ولی تو۵دقیقه Tی ذره حاله خیلی کم رنگ  افتاد نمیدو ...

مثبه مبارکه عزیزم😘

قربونت ولی مشکوکم هنوز چون تازه تواقدامم یعنی انقد سریییع!!

اره دیگه عزیزم وقتی تخمک سالم باشه زود میگیره نمونش خودم🤦‍♀️

قربونت ولی مشکوکم هنوز چون تازه تواقدامم یعنی انقد سریییع!!

من هیچ وقت بی بی برام اشتباه در نیومد همش درست بود اینم شما زدی درسته مطمعنا