saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 عنوان تاخیر پریودی 80 بازدید | 16 پست سلام خانوما . ممکنه با 20 روز تاخیر و آزمایش منفی باردار بود؟ سابقه این همه تاخیر نداشتم😢 به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: 1400/01/24 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ela99 عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 آزمایش خون یا بی بی؟؟ خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 اره میشه از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 آزمایش خون یا بی بی؟؟ آزمایش خون . بتام 0.2 شد به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 منم ۱۸روزگذشته نشدم رفتم دکتر سونو نوشته😤😤 آزمایش خون ندادی؟ به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
ela99 عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 آزمایش خون . بتام 0.2 شد باردار نیستی دیگ چون بتای بارداری بالای 10 یا 15 هس اونم نه بعد 20 روز خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 اره میشه عزیزم تاحالا خودت دیدی کسی اینطور باشه؟ بعد با سونو بفهمه بارداره؟ به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
خوشگلشششونم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 10841 آزمایش خون ندادی؟ اون یکی ماه دادم منفی بود این ماه هم بیبی زدم دوبار منفی بود مطمعنم حامله نیستم دکتر گفت ربطی به اورژانسی خوردنت نداره
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 عزیزم تاحالا خودت دیدی کسی اینطور باشه؟ بعد با سونو بفهمه بارداره؟ من دبیرستان دوستم این مشکلو داشت کیست تخمدان داشتنمیدونم برای شما چطوریهببین اگر مثلا بیماری داشتی خدای نکرده سرماخوزدگی چیزیایناهم باعث میشه دیر بیاد پریودت از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 اون یکی ماه دادم منفی بود این ماه هم بیبی زدم دوبار منفی بود مطمعنم حامله نیستم دکتر گفت ربطی به اور ... ولی من اصاهیچ قرصی نخوردم سابقه این همه تاخیرم نداشتم. شنبه میرم دکتر به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 من دبیرستان دوستم این مشکلو داشت کیست تخمدان داشتنمیدونم برای شما چطوریه ببین اگر مثلا بیماری داشتی ... من اصلا نه قرصی میخورم نه سابقه کیست یا بیماری . هیچی ندارم به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
خوشگلشششونم عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 10841 ولی من اصاهیچ قرصی نخوردم سابقه این همه تاخیرم نداشتم. شنبه میرم دکتر بچه میخوای؟
نیکو_۱۱ عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3956 من اصلا نه قرصی میخورم نه سابقه کیست یا بیماری . هیچی ندارم انشالله چیزی نیس از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
saving_angel مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 2360 بچه میخوای؟ اره خیلی به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: