2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
آزمایش خون . بتام 0.2 شد

باردار نیستی دیگ چون بتای بارداری بالای 10 یا 15 هس اونم نه بعد 20 روز 

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
عزیزم تاحالا خودت دیدی کسی اینطور باشه؟ بعد با سونو بفهمه بارداره؟

من دبیرستان دوستم این مشکلو داشت کیست تخمدان داشتنمیدونم برای شما چطوریه

ببین اگر مثلا بیماری داشتی خدای نکرده سرماخوزدگی چیزی

ایناهم باعث میشه دیر بیاد پریودت

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اون یکی ماه دادم منفی بود این ماه هم بیبی زدم دوبار منفی بود مطمعنم حامله نیستم دکتر گفت ربطی به اور ...

ولی من اصاهیچ قرصی نخوردم سابقه این همه تاخیرم نداشتم. شنبه میرم دکتر

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
من دبیرستان دوستم این مشکلو داشت کیست تخمدان داشتنمیدونم برای شما چطوریه ببین اگر مثلا بیماری داشتی ...

من اصلا نه قرصی میخورم نه سابقه کیست یا بیماری . هیچی ندارم

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
من اصلا نه قرصی میخورم نه سابقه کیست یا بیماری . هیچی ندارم

انشالله چیزی نیس