2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی 😟

121 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

من چهارم این ماه پریود شدم الانم همه علایم لانه گزینی دارم حالت تهوع شدید یبوست سردرد سینه درد  امروز بی بی چک گذاشتم ک منفی شد تازه یازده روز هم ب موعدم مونده بنظرتون بی بی چک زود گذاشتم؟ 

البته ک خاطره خوشی از بی بی چکام ندارم ی بار تو پریود مثبت شد 😑

اولا زود گذاشتی دوما فک کنم بیشتر توهمه چون حالت تهوع مال هفته شیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا زود گذاشتی دوما فک کنم بیشتر توهمه چون حالت تهوع مال هفته شیشه

نه خب اخه من درباره لانه گزینی زدم گوگل علایمشو اورد ک حالت تهوع هم جزوشون بود و البته ک مامانمم تو بارداریش حالت تهوع داشت ک رفته بود سونو گفته بود تازه ده روز بارداره 

همه اینا رو بیخیال خودت میدونی بیبی چک باید چند روز بعد از موعد پری بزنی و ب علائمم توجه نکنی چون شبیه ب پری هست معلوم نمیکنه 

ضمن اینکه ارامش داشته باش 

در اخر هم من شش ماه اقدام کردم هر ماه ک نمیشد کلی گریه میکردم استرس داشتم اخر سر ک شد بارداریم مولار بود و بابا جدو سر سقط خود ب خودیش دراومد 

پس ب این فک کن اگ این ماه نشه خیلی بهتر از یه بارداری پوچ یا خارج رحمیه خودتو تقویت کن همه جوره و ارامشتو حفظ کن 

راستی کتاب بارداری سالم دکتر بیوس هم کامل ترین کتاب بارداری وشیردهیه اگ خواستی بگیر 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
گرونه سونو 10روزو نشون نمیده من 5هفتم بود سونو گفت باردار نیستم در حال که بودم 

عزیزم میگن ک اگه وزن طرف هم بالا باشه نشون نمیده من حتی پرس جو هم کردم ک سونو بعد از ۲۴ ساعت ک جنین تشکیل شده باشه نشون میده ده روز ک جای خود 

نه خب اخه من درباره لانه گزینی زدم گوگل علایمشو اورد ک حالت تهوع هم جزوشون بود و البته ک مامانمم تو ...

ده روز سونو نشون نمیده😑😑😑😑

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه اخه منکه موعد پریودم نشده ک فک کنم حتما علایم پری هست

خب قبل اون هم علائم بارداری پیدا نمیشه چون سن جنین خیلی کمه شاید سردیت شده یا سردیت کرده یا بدنت ضعیف شده واکنشش اینه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم