2777
2789
عنوان

کرونا

101 بازدید | 7 پست

خانم سارا روحی  تست کرونای شما منفی شد ولی احتمال ابتلا به کرونا برای شما مطرح می باشد، ضمن رعایت قرنطینه در منزل به مدت 14 روز، لطفا با تیم های بهداشتی که برای بررسی وضعیت سلامتی شما و آزمایش اطرافیانتان به منزل شما مراجعه می کنند همکاری لازم را بعمل آورید

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

بچه ها مادرشدهرم اینا کلا کوه برن اینور برن اونور برن پریشبم عروسی بودن من شنبه خونه مامانم بودم برلدر زاده ام کوچیکه بردنش کوه سرما خورد اومد پیشم بعد هیچییی من دیروز گلوم درد اومد تست دادم و اینکه مادرشوهرم اینا اصلا بعایت نمیکنن و دیروز جاریم بچشو فرستاد بالا بازنمیگه ما عروسی بودیم خطرناکه منم ب خانه بهداشت محلمون گفتم من جایی نمیرم و علائمم ایناست گف سرماخوردگیه چون من یکی سرماداشته باشه درجا سرمامیگیرم اما باخودم عهد کردم دیگ هیجااانرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سرما خوردم ولی شایدم کرونا باشه😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من تست دادم توندادی؟

ن ندادم رفتم دکتر تب داشتم و سرفه گفت تست نمیخاد کرونا هست دو تا ماسک زدم گفت ریه هاتم درگیر شده حالت بد شد برو بیمارستان😑ولی خیلی بهترم امروز فقط سرم سنگینه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤